Poslední komentáře

    No comments.

MeteoStation 16.10.1 – hlukoměr a synchronizace oblíbených stanic

MeteoStation je vaše osobní virtuální meteorologická stanice pro Windows 10 zařízení. Nová verze doplňuje podporu vnitřního senzoru hladiny hluku tj. hlukoměru. Nově lze také zoomovat jednotlivé grafy a ještě blíže tak zkoumat změřené hodnoty. Přibyla také automatická synchronizace vašich oblíbených veřejných stanic. Novinek v nové verzi je ale ještě více.

WebpageSlider1000x250

MeteoStation je vaše osobní virtuální meteorologická stanice. I když sami žádnou meteostanici nemáte i tak teď můžete sledovat ty nejběžnější meteorologické veličiny jako je teplota, tlak či vlhkost vzduchu. Stačí když si z mnoha tisíců stanic, které jsou dostupné po celém světě, vyberete některou ve vašem blízkém okolí. MeteoStation zobrazuje aktuální naměřené hodnoty, trend a také historická data formou interaktivního grafu. Sledovanou stanici lze vybrat z mapy, přejmenovat a také uložit do seznamu oblíbených třeba pro příští využití.

MeteoStation využívá celosvětovou síť měřících stanic NetAtmo, do níž jsou zapojeny tisíce majitelů těchto stanic z celého světa. Tisíce uživatelů těchto stanic sdílejí dobrovolně svá měření čímž vznikla unikátní a rozsáhlá komunitní síť měření. A pokud i vy sami vlastníte meteostanici NetAtmo, můžete po zadání svých přihlašovacích údajů přistupovat k vnitřnímu i venkovnímu měření vaší stanice.

meteostation16-10-1-cz-2 meteostation16-10-1-cz-1

Nová verze s označením 16.10.1 přináší několik novinek:
• Přidána byla podpora hlukoměru pro vnitřní modul. Zobrazen je ukazatel hladiny hluku a graf. Podpora pro více vnitřních senzorů bude přidána již brzy.
• K dispozici je nyní synchronizace oblíbených stanic napříč všemi Windows 10 zařízeními, na kterých jste se přihlásili pomocí stejného účtu Microsoft. Synchronizace uložených oblíbených stanic probíhá zcela automaticky během cca. 10-20 minut, někdy to může trvat déle.
• Přidána možnost zoomovat odemčené grafy. Poklepáním lze odemknout graf, a pak můžete zoomovat a zkoumat. Dalším poklepáním lze resetovat zoom a/nebo uzamknout grafy.
• Přidán byl také indikátor pokud modul obsahuje neplatná data nebo je odpojen. V tom případě se také zobrazí výchozí dlaždice.
• Vylepšeno bylo zobrazování a škálování na velkých displejích.
• Upravený německý překlad.
• Přidán rumunský, bulharský a ukrajinský překlad.
• Další vylepšení a opravy chyb.

Aplikace MeteoStation je šířena prostřednictvím oficiálního Windows Store. Před zakoupením si můžete stáhnout zkušební verzi a vše nejdříve vyzkoušet. Během zkušební doby můžete využívat všechny funkce a možnosti bez omezení. Po omezenou dobu můžete, pro účely vyzkoušení, využít interní testovací účet služby NetAtmo, který je platný pouze pár hodin. Pro další užívání aplikace se prosím přihlaste vaším vlastním účtem.

Pro kompletní popis aplikace a výčet všech hlavních funkcí a možností si, prosím, přečtěte obecné informace a odpovědi na nejčastější otázky k aplikaci. Aktuální verzi aplikace MeteoStation pro Windows 10 nainstalujete prostřednictvím následujícího odkazu nebo přímo z Windows Store.

DownloadButton

Užitečné odkazy:
Oficiální stránky aplikace MeteoStation
Diskuzní fórum k aplikaci
Fanklub aplikace na Facebooku (v angličtině)

Přeji vám krásný podzim s aplikací MeteoStation.

Komentáře nejsou povoleny.