Kam v květnu? Máme skvělé tipy

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, zájezd, cestování, akční letenky, levné letenky

Sponzorované odkazy:

Kam v květnu? Máme skvělé tipy

Květen je zde v celé své kráse a spolu s ním samozřejmě nespočet možností, jak jej trávit. Můžete sedět doma a stejně jako v zimě sledovat své oblíbené seriály a filmy, můžete si také číst nebo relaxovat anebo můžete využít volných dní a svátků a vyrazit za dobrodružstvím. letenky již dávno nejsou tak drahé, jako tomu bylo v předešlých letech, proto neváhejte a vydejte se na dovolenou snů anebo se vypravte alespoň na prodloužený víkend, na který jen tak nezapomenete. Máme pro vás bezva tipy na ty nejlevnější letenky na trhu.

Řecké ostrovy – Mykonos – 1 590 Kč

Ještě před měsícem byste se v oblasti středomoří asi nudili a nejspíš byste s také neužili pravou letní dovolenou. To se ale s květnem mění a nyní se můžete podívat do oblíbených přímořských oblastí, a to za opravdu senzační ceny. Například řecké ostrovy a konkrétně oblast Mykonos vám nabídne svoji krásnou, hřejivou náruč za senzačních 1 590 korun, a to včetně zpátečních letenek. Vydejte se k moři již v květnu a zapomeňte na davy turistů a neuvěřitelné horko, které v turistické sezoně bývá na denním pořádku. Letenky za 1 590 korun seženete již dnes od letecké společnosti Volotea.

Autor: Ronald SaundersAutor: Ronald Saunders

Fuerteventura – 1 490 Kč

Již mnoho let vás lákají Kanárské ostrovy, ale doposud jste neměli příliš možností narazit na opravdu levné letenky, díky nimž byste si dovolenou dopřáli? pak pro vás máme příjemné překvapení, neboť právě v květnu můžete mít skvěle letenky do oblasti Fuerteventura již za senzačních 1 490 korun. Kanárské ostrovy a právě konkrétně Fuerteventura je doslova rájem na zemi, kde si budete připadat jako v pohádce. Fuerteventura nabízí překrásné pláže, nedotčenou krajinu a mnoho zajímavostí, jež v Čechách neuvidíte. Letenky seženete od letecké společnosti SunExpress.

Reykjavík – 5 547 Kč

Horké letní dny vás přiliš nelákají a obecně máte raději spíše zimu a drsnou přírodu? Pak byste se měli zaměřit spíše na severní část Evropy. Skvělou volbou je například majestátní ostrov Island, který je originalita sama. Letenky do překrásného hlavního města Reykjavík nyní seženete za senzačních 5 547 korun, a to včetně veškerých letištních poplatků a také zpátečního letu. Létejte s leteckou společnosti České aerolinie, jež je jedničkou na trhu, a užijte si krásy úchvatného města Reykjavík již za super cenu 5 547 korun.

Autor: Alistair YoungAutor: Alistair Young

Článek Kam v květnu? Máme skvělé tipy byl publikován 6. května 2017 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...