Facebook Twitter RSS

O CFP!  | 

ads

Jak jsem vyhrál nad teroristy

Parafrázi názvu jedné výborné knížky jsem nezvolil náhodou. Stejně jako věčné nemehlo poručík Goodbody tak i Gilles de Kerchove, papírově protiteroristický koordinátor EU vypustil v rozhovoru několik perel.

Mimochodem, co to je protiteroristický koordinátor EU? Tento titul mi připomenul, jak jsem kdysi v televizi viděl jiného šaška, co se honosil doktorským titulem „historik komiksu“. Přínos pro společnost obou je prakticky stejná. Tuto funkci zastává od roku 2005, jeho úspěchy prosím posuďte sami i když asi vás, stejně jako mě napadne, že by se spíše měla jeho funkce jmenovat „teroristický koordinátor EU“. Pak by mu to šlo ovšem výborně.

  • jak-jsem-vyhral-nad-teroristy

O co tedy šlo? Jak víte, tak totalitní EU prosadila směrnici, která je začátkem naprostého odzbrojení obyvatel této rozpadající se říše, ale protože ke vzteku všech v Brusele se musí ještě směrnice v daných státech proměnit na zákony i když obyvatelé a někdy i vlády těchto zemí o to nestojí, tak je třeba toto marketingově podpořit. Směrnice má na implementaci 18 měsíců od června 2017. Kromě předem připravených jako je Francie, která už od začátku roku 2016 má tento zákon připravený, včetně vyvlastnění zbraní, tak většina států tento proces ještě ani nezačala, natož aby ho úspěšně dokončila. Takže z toho je jasné, že zatím se jedná jen o papír a nikde nemohl být uveden do praxe.
Přesto si tento člověk dovolí tvrdit, že díky odzbrojovací směrnici mají teroristé horší přístup ke zbraním a používají jiné prostředky. Logicky by vás asi napadlo, že buď má pravdu, pak je směrnice naprosto zbytečná, když ještě neplatí, nebo nemá pravdu a pak je směrnice naprosto zbytečná, když je její dopad jen na legální zbraně, což to je fanatikům celkem jedno.

Takže pro příště bych doporučil si udělat pořádek ve stole a prohlášení připravené ke zveřejnění až za dva roky ne tak trapně prezentovat brzy. Je to jen další ukázka jak celá EU stojí na hliněných nohou, které se už pomalu začínají bortit, což je jen a jen dobře.

zdroj:http://dfens-cz.com/jak-jsem-vyhral-nad-teroristy/

PodporteCFP QR 22 KAFE KÁVAS

Komentáře

Přidat komentář

Bezpečnostní kód Obnovit

Facebook komentáře