7 nejlepších WordPress šablon od templatemonster.com

Zde je kolekce 7mi šablon z TemplateMonster. Tato kolekce obsahuje bezplatné šablony pro hotely, šablony pro restaurace, šablony na téma domácí mazlíčci, šablony pro designéry, šablony pro zdravotní webové stránky, šablony tykající se práva a právníků, šablony na téma Velikonoce, šablony pro blogy. Tyto WordPress šablony jsou zcela zdarma ke stažení. Vyberte téma, kategorii a začněte s vytvořením webu na WordPress.

Responzivní WordPress šablona na téma Zemědělství a Zahrádkářství

PROHLÉDNOUT SI DEMO

Tady máte responzivní WordPress šablonu pro weby se zaměřením na zahradnictví a zemědělství. Vyberte si tuto šablonu a vytvořte atraktivní webové stránky, které budou prezentovat Váš byznys v tom nejlepším světle. Tato šablona byla vytvořena pomocí nejmodernějších technologií. Její součástí je Drag & drop editor, díky kterému je tvorba www stránek velmi jednoduchá, protože nemusíte psát ani řádek kódu. Pomocí administrace snadno vytvoříte galerii fotografií. WordPress šablona má mnoho skvělých funkcí, jako rozbalovací menu, favicon, Google mapa, Google Fonts, komentovací systém, pokročilý editor webových stránek, sidebar manager, knihovna médií, live customizer, související příspěvky, kaledndář, vyhledávací formulář, kontaktní formulář, formulář k odběru newsletterů, blog. Výhodami jsou i shodné zobrazení ve všech webových prohlížečích, rychlost, Sass, Jquery, validní kódování HTML5 a CSS3. Podpora je nabízena v angličtině. Šablona je postavená na WordPressu verze 4.7.x. Šablona je kompatibilní s verzí WordPress 4.2.x a výše (minimálně verze 4.2.x, miximálně verze 4.7.x). Stáhněte si responzivní WordPress šablonu na téma zemědělství a zahradnictví.

Bezplatná responzivní cherry šablona pro WordPress

PROHLÉDNOUT SI DEMO

Pokud plánujete vytvořit webové stránky na téma Interiér a Nábytek, poohlédněte se po této bezplatné WordPress šabloně, která má nádherný design a mnoho funkcí. Mezi ty nejvýznamnější patří následující: blog, portfolio, slider, video na pozadí stránky, líné načítání, parallax animace, HTML + JS animace, kontaktní formulář, scripty galerie (slider, isotope, carousel a accordion). Při tvorbě šablony byly použity cherry framework ve verzi 3.1.5 a bootstrap ve verzi 2.3.1. Výhodami jsou i dvousloupcový layout se šířkou 1980 px, kompatibilita s WPML, plugin Ecwid, optimalizace pro SEO, responzivní rozložení a pohodlné administrační rozhraní. Šablona je postavená na WordPressu verze 4.3.x. Šablona je kompatibilní s verzí WordPress 4.2.x a výše (minimálně verze 4.2.x, miximálně verze 4.7.x). K dispozici jsou PHP soubory a PSD soubory všech stránek.

Tip na příspěvek:  Webové šablony zdarma -online šablony pro web

Bezplatná responzivní WordPress šablona s Cherry frameworkem 4

PROHLÉDNOUT SI DEMO

Tato bezplatná WordPress šablona je perfektní pro jakýkoliv typ projektu a obsahuje velké množství pokročilých funkcí. Mezi ty patří například HTML + JS animace, parallax animace, megamenu, kalendář, samostatné PSD vrstvy, napojení na sociální sítě, scripty galerie (slider, isotope, carousel, accordion). Jejich součástí jsou Google mapa a fonty z kolekce Google web fonts. Tato šablona pro WordPress má 100% responzivní design a zaručuje kompatibilitu se všemi prohlížeči. Při její tvorbě byly využity bootstrap ve verzi 3.3.x a cherry framework ve verzi 4. Díky rozbalovacímu menu, které je umístěno v headeru stránky,  je navigace nesmírně jednoduchá a intuitivní.

Mia ittalonni – Bezplatná WordPress šablona pro stránky restaurace

PROHLÉDNOUT SI DEMO

Tato bezplatná responzivní WordPress šablona se designově hodí k webové prezentaci hotelu a restaurace. Její součástí je Drag & drop editor, díky němuž nemusíte psát ani řádek kódu. Dostanete na výběr z různých layoutů a pluginů a widgetů, které rozšíří její funkce. Mia ittalloni je plná skvělých funkcí, mezi které patří rozbalovací menu, favicon, kalendář, komentovací systém, knihovna médií, snadno ovladatelný editor webových stránek, live customizer, sidebar manager, Google map, Google web fonts. Výhodami jsou i patří rychlé načítání, SEO optimalizace, napojení na MailChimp, Sass, Jquery, validní kódování HTML5 a CSS3. Šablona je postavená na WordPressu verze 4.3.x. Šablona je kompatibilní s verzí WordPress 4.2.x a výše (minimálně verze 4.2.x, miximálně verze 4.7.x).

Melissa – bezplatná WordPress šablona pro portfolio fotografa

PROHLÉDNOUT SI DEMO

Tip na příspěvek:  Najděte si dokonalý účes online na internetu

Pokud jste fotograf, fotografické studio či máte fotografii jako hobby, poohlédněte se po této elegantní, responzivní šabloně, která je plná zajímavých funkcí. Mezi ty patří například blog, portfolio, galerie, množství obsahových modulů, HTML + Js animace, drag & drop editor. Při tvorbě šablony byly použity cherry framework ve verzi 3.1.5 a bootstrap ve verzi 2.3.1. Výhodami jsou i skvělé barevné schéma a dvousloupcový layout se šířkou 1980 px. Šablona je kompatibilní s verzí WordPress 4.2.x a výše (minimálně verze 4.2.x, miximálně verze 4.7.x).  K dispozici jsou PHP soubory a PSD soubory všech stránek.

Catwalk – Bezplatná responzivní WordPress šablona pro stránky modelingové agentury

PROHLÉDNOUT SI DEMO

Hledáte bezplatnou WordPress šablonu na téma Móda? Pak je tato víceúčelová WordPress šablona řešením právě pro Vás. Její součástí jsou více, než 25 modulů a drag & drop editor. Tato šablona pro WordPress je pod licencí GPL. Kromě toho je plně responzivní a SEO optimalizovaná. Mezi její výhody patří kompatibilita s WPML, jednoduchá instalace, dlouhodobá podpora, SASS, Jquery, cherry framework5, parallax animace, podpora retina displejů, přehledná administrace, knihovna předdefinovaných konfigurací, možnost instalace ukázkových dat, validní kódování HTML5 a CSS3. Na výběr je množství layoutů s filtry. Součástí šablony Catwalk jsou kontaktní formulář, vyhledávací formulář a formulář k odběru newsletterů. Šablona je postavená na WordPressu verze 4.7.x.  K dispozici jsou PHP soubory a PSD soubory všech stránek. Vytvořte módní web pomocí Catwalk, responzivní bezplatné šablony pro WordPress.

Mostroid 2 lite – Bezplatná WordPress šablona z Templatemonster

PROHLÉDNOUT SI DEMO

Tip na příspěvek:  Nová špička mezi affiliate sítěmi u nás!

Tato elegantní a responzivní WordPress šablona z TemplateMonster je zcela zdarma ke stažení. WordPress šablona je plná různých funkcí, jako rozbalovací menu, napojení na sociální sítě, favicon, Google mapa, Google Fonts, komentovací systém, knihovna médií, live customizer, sidebar manager, související příspěvky, kalendář, ukázkový obsah, možnosti nastavení pozadí. Výhodami jsou i jednoduchá navigace, rychlost, shodné zobrazení ve všech internetových prohlížečích, HTML + Js animace, Sass, Jquery, validní kódování HTML5 a CSS3. Tato WordPress šablona je pod licencí GPL. Její součástí jsou vyhledávací formulář a kontaktní formulář. Šablona je postavená na WordPressu verze 4.7.x. Šablona je kompatibilní s verzí WordPress 4.2.x a výše (minimálně verze 4.2.x, maximálně verze 4.7.x). Podpora je nabízena v němčině, francouzštině, španělštině, ruštině a angličtině. Tato šablona se hodí jak k ecommerce projektům, tak i k internetovým magazínům a firemním stránkám.
Nenašli jste, co jste hledali? Zkuste si prohlédnout všechny WordPress Šablony. Prohlédněte si celou kolekci webových šablon a zvolte řešení, které bude nejlépe odpovídat vašim potřebám!

Sdílejte článek přátelům:
, , , ,
Show Buttons
Hide Buttons