Vytvořte si vlastní e-shop za pár korun

Chcete se pustit do podnikání, avšak odrazuje vás, kolik stojí tvorba webových stránek na míru? Vězte, že pokud službu svěříte do rukou jedné společnosti, nejde o zdaleka tolik peněz, ale i tak jde o nemalou investici. Pokud se chcete vyhnout i jí, zbývá poslední možnost. Vytvořit si všechno sám. Jak na něco takového?

Aby se zákazník cítil příjemně

První nutností, bez níž se váš budoucí byznys neobejde, je zakoupení relevantní domény. Relevantní v tom smyslu, že když prodáváte nářadí, nebude se váš e-shop jmenovat pecivo123, ale alespoň kvalitni-naradi. Jestli zrovna není váš vysněný název k dispozici, zkuste kombinovat, experimentovat s tečkami nebo pomlčkami a podobně. Nakonec jistě najdete vhodnou kombinaci slov. Kam dál? Vyberte si jednu z vhodných šablon, aby na ní byl seznam produktů dobře vidět. Nejvhodnější bude nějaká s dlaždicemi, kde je v náhledu vidět obrázek nabízeného zboží, jeho název a krátký popisek. Nechat své produkty s absencí obrázku je hrubá chyba, protože právě ty zaujmou vždy zákazníka nejvíce. Poté mu ovšem pohled sjede k názvu produktu, aby se dozvěděl více. Kdo nechá místo pořádného popisku jen několik bez ladu a skladu naházených čísel, je sám proti sobě a měl by se o své webové stránky více starat.

Přehlednost vítězí

Veškeré produkty rozčleňte do relevantních kategorií a ty potom uspořádejte do přehledného menu. Návštěvník musí hned vědět, kam má zamířit. Zároveň nezapomeňte na kontakt, uživatelé se jistě budou chtít na něco zeptat. Založením sekce nejčastější otázky sice některým předejdete, ale nenechat na sebe kontakt zkrátka není slušné. Navíc vás třeba někdo bude chtít kontaktovat kvůli nějaké větší zakázce. Nyní již nezbývá než popřát, ať se vašemu e-shopu co nejlépe daří, což se jistě stane, protože teď na rozdíl od ostatních víte, jak vytvořit web.

Sdílejte článek přátelům:
Tip na příspěvek:  Jak vytvořit fotku kterou vám budou všichni závidět ?
, , ,
Show Buttons
Hide Buttons