Jak nosit podpatky na konci zimy

Tagy:  boty s širokým podpatkem, zimní boty, dámské zimní boty, pohodlné boty

Sponzorované odkazy:

Jak nosit podpatky na konci zimy

Procházky po ledu jsou boj, a když k tomu přidáte ještě podpatky, může být zaděláno na pěknou katastrofu. Ale i v zimě se dají nosit podpatky, ale ne ty jehlové, tak se raději poohlédneme po těch širokých stabilních podpatcích.

Vyberte si gumové podrážky

Boty s protiskluzovou podrážkouBoty s protiskluzovou podrážkou Zdroj: Botovo

Gumové podrážky dokážou absorbovat nárazy a hlavně také poskytnou botě protiskluzový efekt a široký podpatek dodá stabilitu. Mnohé z nich mají zubovité, téměř mačkovité brázdění podrážky, které je odděleno hlubokými trhlinami, které jsou přizpůsobeny do hlubokého sněhu. Samozřejmě do velikosti boty. Nízké boty můžete kombinovat s černými barevnými punčochami a kolovou sukní a kotníkové s přiléhavými dží­ny.

Pohodlí v klínovém nebo blokovém podpatku

Boty s nízkým podpatkemBoty s nízkým podpatkem Zdroj: Botovo

Existuje opravdu mnoho krásných bot, které nejsou sice nositelné na sexy párty, ale jsou velmi pohodlné. Jedná se o boty s klínovými nebo blokovými podpatky, které poskytnou stabilitu na jakémkoliv terénu. Boty vypadají přitažlivě a dají se nosit jak k pleteným šatům tak i zimním šortkám. Opět je k nim potřeba obléknout silnější punčocháče, které zahřejí.

Také nízké široké podpatky jsou elegantní

Boty na klínuBoty na klínu Zdroj: Botovo

Také kitten heels podpatky působí vkusně a žensky a dají se nosit i během mrazivého počasí. Dokonce i podpatek nižší než pět centimetrů přidá pár centimetrů do výšky a udrží celkovou stabilitu s pohodlím. K černým botám přidejte několik zimních barev na sukni, kabátu a kabelce. I když každou chvíli očekáváme jaro, je tady stále zima, která si vyžaduje temnější zimní barvy.

Punčochy, ponožky a podkolenky jsou nepostradatelným doplňkem

Sukně a šaty k sobě vyžadují v mrazivém počasí zateplení nohou v podobě punčocháčů nebo alespoň podkolenek. Pokud vysvitne sluníčko, můžou je nahradit ponožky, které byly dříve k lodičkám nebo sandálům naprosto nemyslitelné a přesto jsou v současnosti trendy a vypadají vytříbeně. Vyzkoušejte třeba červenou sukni a červené lodičky s černými ponožkami nad kotníky.

Článek Jak nosit podpatky na konci zimy byl publikován 27. února 2018 v 08.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Karolína Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...