Nestárnoucí dámské mikiny

Tagy:  mikiny, dámské oblečení, věšák, kapuce

Nestárnoucí dámské mikiny

Mikiny jsou stálice v dámském i pánském šatníku. Nevyužíváme je pouze v chladném zimním období, ale jejich využití je po celý rok. To je hlavní důvod, proč jsou tak oblíbené. Nejen díky své praktické stránce, ale také z důvodu zajištění pohodlí a ležérního outfitu na celý den. Používáme je jak na sport, k volnočasovým aktivitám, tak na běžné nošení.

Originální šatník

Módní návrháři si dokáží doslova pohrát s návrhy a designy mikin. Moderní dámské oblečení může být originální, stylové a naprosto dokonale propracované. Víte o tom, že absolutním hitem jsou mikiny s kapucí přes hlavu? Do popředí se tento rok dostávají klasické barvy s výraznými motivy či nápisy. Upravují se i střihy a záleží jen na vás, jakému stylu dáte přednost.
Mikina je všestranná a dá se využít po celý rok. Jaro je za dveřmi, vyjděte si v dlouhé mikině se zipem, podšitou károvým motivem. Hodí se jegginám, riflím, skinny kalhotám a dokonce i k obyčejným legínám.

Mikiny pro všechny

Klasické dámské mikiny přes hlavu většinou zdobí velké potisky a nápisy. Naopak obyčejné mikiny jsou doplněny o tkanice na kapuci, které slouží nejen jako stylový doplněk, ale také na stažení.
V konzervativ­nějších kouscích budete vypadat moderně a navíc se cítit pohodlně. Pokud nechcete vypadat jako puberťačka, předem zvažte, jaký zvolit střih a zejména barvu. Černou, šedou a bílou barvou nikdy nic nezkazíte. Dbejte také na správné ladění oblečení a doplňků.
Milé dámy, co si budeme povídat, jsou i náročné dny, kdy toužíte vypadat ležérně, cítit se komfortně a být stále moderní. Zanechte doma podpatky, šaty a obujte si tenisky, i v nich můžete vypadat krásně.

Správná péče

I když mikiny působí spíše volnějším stylem, nemusíte si to brát doslova. I o toto oblečení je nutné se starat s láskou. Nikdy je nezavěšujte na šatní věšáky za kapuci. Mikina by se vytáhla a ztratila by tvar.
Co se týká praní, vždy postupujte tak, jak je uvedeno na etiketě. Správně použitý prací prostředek se postará o zachování barev, tvaru a mikiny budou vypadat pořád jako nové. 

Článek Nestárnoucí dámské mikiny byl publikován 22. března 2018 v 22.15 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...