Chystá islámský svět třetí světovou? Turecký prezident vyzval muslimy k útoku na Izrael

Prezident Turecka Recep Tayyip Erdogan a jeho vládnoucí strana AKP oznámili, že chtějí vytvořit “společnou islámskou armádu” pro boj proti Izraeli. Píše o tom Express.co.uk.

Před zhruba měsícem tlumočník turecké vlády napsal pro deník Yeni Safak článek jménem prezidenta Erdogana s názvem: “Výzva k naléhavým akcím,” v jehož perexu stálo: “Co kdyby islámská armáda stála proti Izaeli?” Vyzval k tomu, aby 57 států Organizace islámské spolupráce (OIC) vytvořilo společnou armádu k útoku na Izrael ze všech stran. Článek říká: “Pokud OIC vytvoří společnou armádu, bude největší a nejkomplexnější na světě.” Chystá islámský svět 3. světovou válku? Ptá se autor článku na serveru Express.co.uk.
V článku autor dále uvádí, že armáda by měla minimálně 5 206 100 vojáků a rozpočet přes 175 miliard dolarů (3,5 bilionu korun). Mimochodem, OIC byla vpuštěna na půdu UNIVERZITY KARLOVY na sympozium o islámu.
Autor ve vyzývacím článku, který byl sepsán jménem prezidenta Erdogana popisuje, kolik vojáků by se vydalo zaútočit v první vlně. Bylo by jich až čtvrt milionu, k tomu 500 tanků a obrněných vozidel, sto letounů, 500 vrtulníků a 50 lodí. Do tohoto by se prý měly zapojit členské země OIC v nejkritičtějších regionech. Erdogan na článek osobně reagoval, že s ním souhlasí a rád by obnovil Osmanskou říši. Ta se, mimo jiné, zasloužila o první genocidu moderní doby, kterou dodnes velká část světa ze strach z Turecka a z politické korektnosti neuznává a při které zahynuly až 2 miliony křesťanů.

EU chce Turecku poslat další peníze

Jak tvrdí Erdogan, může armáda OIC zaútočit na řecké ostrovy ve středomoří. Turecko již po falešnou záminkou boje proti terorismu napadlo území Kurdů, kde umírají civilisté. Turecko též nálety zlikvidovalo jeden z nejstarších křesťanských kostelů na světě, který se nacházel v Afrínu.

Reakce Evropské unie? Požádala členské státy, aby se složily na další dotaci ve výši 2,7 miliardy eur (cca 60 mld Kč) k pomoci Turecku zvládnout migraci….

____________________________________________________

Pokud se vám líbí obsah našeho webu www.stop-multikulti.cz, můžete jej nyní podpořit finančně a pomoct tak jeho šíření mezi lidi.

Učinit tak můžete na účet u Fio banky číslo 2401131596/2010, který je transparentní. 

 

 

Podpořte činnost našeho webu 2401131596/2010 (transparentní)