Navit - navigace a prohlížeč map Je česky Funguje na mobilu Funguje na počítači

Logo aplikace Navit

Šikovný navigační software pro chytré přenosné zařízení. Vedle samotné navigace je možné jej používat i pouze na prohlížení mapových dat.

Navit je šikovným programem mezi navigačními systémy, které je možné získat zdarma. Nepostrádá žádnou z funkcí, kterými se pyšní slavné navigační značky jako je třeba TomTom. Využívá systém vektorových map různých formátů, kterých je možné použít i několik současně. Uživatelské rozhraní je dobré a spolehlivé, navržené tak, aby na dotykových zařízeních pracovalo bezchybně. Systémových funkcí Navit nabízí mnoho, řidiči asi nejvíce využijí možnost generovat různé směry cesty, samozřejmostí je výpočet dojezdu, který se mění v závislosti na rychlosti auta. Na mapě je možné zobrazit nejrůznější zájmová místa. Nakonec nejpraktičtější funkce je espeak, toto nastavení umožní navigaci, aby uživateli oznamovala změny směru atd. Tato funkce pracuje v 49 jazycích.

  • Vektorové mapy
  • Uživatelské rozhraní
  • Espeak
  • 49 jazyků

Navit je výborná alternativa pro každého, komu se nevyplatí zakoupit plnohodnotnou navigaci. Zvládá většinu uživateli navigací vyžadovaných funkcí a díky espeaku se řadí mezi nejlepší bezplatné navigační systémy na trhu. Aplikaci je možné využít i jen k prohlížení map. Je tak vhodná nejen pro řidiče, ale i pro turisty.

Snímek z aplikace Navit

Download stránka ke stažení Navit (11,5 MB) - Linux, Android, Windows Mobile, Windows Phone


100 % (1 hlas)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Navit

Líbí se vám Navit? :
Operační systém: Win 7, Android, Win 8, Win 10
Jazyk: Český + Anglický + Německý
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Šťítky: GPS navigace

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.