Mějte rozkvetlé jaro!

Mějte rozkvetlé jaro!

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Jarní období si lze si lze jen těžko představit bez slunečných dní, rostoucí trávy a její vůně, ale především přibývajících barev. K nim patří bezesporu především rozkvetlé květiny. A tak si za své vzaly mnohé značky květinové vzory v pestrém pojetí.

asymetrické šaty 279 Kč; květinový top 159 Kč; bílá halenka s květy 219 Kčasymetrické šaty 279 Kč; květinový top 159 Kč; bílá halenka s květy 219 Kč Je prokazatelné, že květinový dekor je jedním z těch, který se pravidelně do módy právě v jarním období vrací. Nacházíme tyto dekory nejen v módních značkách a u mnoha proslulých návrhářů, ale také módních řadách a v sortimentu oděvních řetězců. A nyní už jaro kvete naplno!

květinový bomber 419 Kč; triko černé i bílé shodně 159 Kčkvětinový bomber 419 Kč; triko černé i bílé shodně 159 Kč

A nejinak je tomu i v prodejnách KiK, které letos na jaře mnohé nadchnou pestrou škálou oblečení a doplňků s romantickými květinovými vzory. Proč květiny? Jsou příznakem jara a mají jednu prokazatelnou devizu: jsou neskutečně variabilní, půvabné a v mnohém neotřelém looku působí i velmi originálně.

trička 159 Kčtrička 159 Kč

Lze je nosit mnoha způsoby – jemně, energicky i velmi výrazně. Jako hvězda budete v odvážném modelu šatů s výrazným potiskem, anebo se vyladíte nenápadně, kde bude květinový vzor jako solitér v podobě něžné výšivky na jednobarevném tričku či halence.

balerínky s květinovým vzorem za 189 Kčbalerínky s květinovým vzorem za 189 Kč

A úplně totéž platí i s barvami – záleží pouze na vás, zda se rozhodnete pro mohutně pestrobarevný vzor, nebo stylově jemný květinový dezén v jednom barevném tónu. Možností a variací je nepřeberná spousta. Záleží jen na věší fantazii, které se meze nekladou. Jen mějte na paměti, že méně je více a není nutné být oděna od hlavy až k patě v květinách.

květinový pásek 105 Kčkvětinový pásek 105 Kč

A z bohaté nabídky řetězce KiK můžete obléci celou rodinu včetně dětí.

oblečte módně s květinovými motivy i dětioblečte módně s květinovými motivy i děti

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: oblečení. dámské oblečení, dětské oblečení, květiny, jaro, květinový motiv