Aerobic Casopisek.czVyletiky.czFitcentra.czAerobic.cz

čtenář nepřihlášen   přihlásit se   registrovat se   informace

RSS článků   RSS akcí

Vlastní vyhledávání

Články - archiv

Melouny pro chuť i pro zdraví

Melouny se v prosluněných oblastech světa pěstují již tisíce let, a proto existuje obrovské množství receptů, které využívají jejich sladkou a osvěžující chuť. Můžete je přidat jako zpestření do salátů, do letních koktejlů, do sorbetů, do čatní, naložit je, ozvláštnit jimi dezerty, vylepšit smoothie nebo z nich dokonce připravit letní studenou polévku. Dobře se budou vyjímat na pikniku nebo zahradní slavnosti.

Melouny pro chuť i pro zdraví

Už od začátku května můžete ladit svoje chuťové pohárky na melouny Bouquet, které vyrostly ve sluncem zalitém Španělsku. Plné chuti a sladké šťávy se stanou středobodem každého společného jídla. Melouny Bouquet mají však velkou přednost navíc: neobsahují pecky. Místo pecek však toto ovoce obsahuje velké množství minerálů, vitamíny A, C, B6, draslík a velké množství antioxidantu lykopenu. Kromě toho jsou plné vody, a proto se hodí při doplňování pitného režimu v horkých jarních a letních dnech. V melounech nenajdete žádné tuky a cholesterol.

Melouny Bouquet jsou k dostání od začátku května v Kauflandu, Globusu a ve vybraných maloprodejnách. Cena se pohybuje okolo 37 Kč/kg.

 

24. 04. 2018, 15.34:35

 

reklama


Aerobic.cz na facebooku - od aerobiku přes jogu a pilates až po zumbu

TOPlist