Osvětlení za hubičku? Vyměňte klasické žárovky za LEDky

Osvětlení za hubičku? Vyměňte klasické žárovky za LEDky

Klasická žárovka, kterou světu přinesl Thomas Alva Edison, svého času u veřejnosti způsobila hotový poprask. Jak by také ne. Lidé nebyli s to pochopit, že svícení petrolejovými lampami už je minulostí. Její nedokonalosti vyplouvaly na povrch postupně a vlastně je poodhalovaly teprve její modernější následovnice. Jako například tzv. LEDky.

Víte například, že s LED žárovkami ušetříte až 85 % spotřebované energie? Ve srovnání s žárovkami klasickými tak vynikají až desetkrát nižší spotřebou elektřiny. To už jsou cifry, jež rozhodně stojí za zvážení. Nemusíte být hned matematikem, abyste si spočítali, že se vám to vyplatí. A odrazí na nižších účtech za energie.

Přednosti LED žárovek

Úspora však není jediným parametrem stojícím na straně ledek, u nichž také rozhodně nehrozí, že by vám snadno „praskly“, na což jste zřejmě zvyklí u klasických žárovek. Ty jsme většinou museli mít nakoupených několik do zásoby, protože nikdo nikdy nevěděl, kdy která vypoví službu. To LEDka vydrží až 50 tisíc hodin provozu!

LED žárovky na těžce přístupných místech

Jejich provozem tedy nešetříte pouze energií, ale i svým časem, který byste byli nuceni strávit jejich výměnou, což je bonusem obzvláště v těžce přístupných místech, a to nemáme na mysli jen domácnosti. Ono šplhat jednou týdně na stožár veřejného osvětlení není nic příjemného.

LED pásky a LED trubice

Potřebujete osvítit místo, na kterém je obtížná instalace jiných svítidel, jako je třeba pracovní deska kuchyňského stolu? Velmi praktické jsou v tomto ohledu tzv. LED pásky. A klasické zářivky, jež známe třeba ze škol, zase nahradí úspornější LED trubice.

Nakupujte na internetu

Bohatý sortiment LED osvětlení všeho druhu najdete například na e-shopu ledakce.cz. LED reflektory, trubice, ale i moderní LED panely vám dnes osvětlí každý kout vaší domácnosti, zahrady i dílny. A to doslova za hubičku.

Článek Osvětlení za hubičku? Vyměňte klasické žárovky za LEDky byl publikován 28. června 2018 v 12.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...