Móda a Společnost

Mužský model? Už nikdy!

Je tomu už skoro 14 dní, seděla jsem v parku na lavičce a čekala na svoji kamarádku Katku, která měla její běžné patnáctiminutové zpoždění. Čekací dobu jsem si zkracovala okukováním billbordového krasavce, krásně opálené tělo, nádherně vystupující svaly a ten krásný a neodolatelný úsměv. Mít tak takového dokonalého přítele, přála jsem si tenkrát, a aby toho nebylo málo, zakřikla jsem to.

O pár dnů později do mne zezadu někdo strčil a vylil mi kafe na moje nové semišové kozačky. Chtěla jsem začít nadávat, ale když jsem se dotyčnému podívala do obličeje, nezmohla jsem se ani na slovo. To je přeci on! Můj vysněný Pan dokonalý, jakoby z oka vypadl bilbordovému krasavci. Dotyčný se mi představil jako Filip a hned mě poprosil o mé telefonní číslo. Byla jsem štěstím bez sebe. Hned druhý den jsem měla s Filipem rande, vše bylo naprosto dokonalé.

O pár týdnů později mi Filip navrhl, ať se k němu přestěhuji. S nadšením jsem souhlasila a začala plánovat naší budoucnost. Všechny moje kamarádky mi Filipa záviděly, až do této chvíle byl naprostým ideálem. Ale to se po krátké době změnilo. Ihned po přestěhování jsem postřehla, že sbírka Filipových kosmetických přípravků je dvakrát tak větší než ta moje. Ale to jsem ještě dokázala pochopit, řekla jsem si prostě jen, že je hezké, že o sebe pečuje. Další šok mě čekal při pohledu na jeho šatní skříň.

Kdo z vás viděl film Sex ve městě, představte si skříň Carrie a máte jasno. Vždyť on má vyrovnané i všechny svoje boty! Tak tohle už byla krizová situace, musela jsem svolat své kamarádky na poradu. Terka s Katkou mi radily rozchod, Evča radila ještě chvíli počkat. Po dlouhém váhání jsem nakonec souhlasila s Evčou, přeci se s Filipem nerozejdu jen kvůli jeho rozsáhlé šatní skříni, jak bych mu to vysvětlila?

Čas plynul a s tím se i zvyšovala délka Filipovy návštěvnosti koupelny. Před spaním tam většinou byl hodinu, ráno, než odcházel do práce okolo 2 hodin. Avšak extrém nastal, když jsme se jednou v sobotu chystali na narozeninovou oslavu mojí kamarádky Katky.

Já byla hotová za hodinu a půl, Filip koupelnu obýval celé 4 hodiny! Mezitím jsem stihla vyluxovat, setřít v kuchyni, umýt nádobí a vyžehlit. Chvíli před naším odchodem Filip ještě konstatoval, že k sobě barevně vůbec neladíme a že bych se měla jít převléknout a pokud chci, tak mi s výběrem i pomůže. To už jsem neustála, začala jsem mu nadávat a náš vztah ukončila.

Od našeho rozchodu uplynulo již půl roku a já jsem konečně sama sebou a jsem spokojená. Plakátoví krasavci mě už nechávají chladnou!

Martina

Naše nejnovější, ale nejsnaživější redaktorka a zároveň editorka, která odlehčuje celé naší redakci!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..