Sex a vztahy

Co dělat, když má muž jinou

Přišli jste na to, že má váš manžel či přítel milenku? Co s tím? Jak reagovat na tuto situace a vyřešit ji co nejlépe? Existuje vůbec nějaké „ideální“ řešení?

Má jinou…

Zažilo to už mnoho žen a určitě to zažijí i další. Některé to tušily, jiné neměly ani ponětí o tom, že jejich manžel či přítel má milenku. Teď ale víte s jistotou, že tomu tak je. Co s tím? Jak zareagovat? Pokud můžete, dejte si alespoň malý odstup. Utřiďte si své myšlenky. Nenechávejte se strhnout k jednání prvními emocemi.

Mnoho žen hraje mrtvého brouka. To znamená, že dělají, že o nevěře neví. Je to také řešení, ale jen pro ženy, které to unesou. Nemá cenu se zbytečně trápit. Raději zjistěte více informací a promluvte si se svým partnerem. Důležité je také to, zda dotyčný chce ze vztahu odejít a být se svou milenkou, či šlo-li jen o bezvýznamný úlet, který lze odpustit.

Pokud chce váš partner odejít, nemáte moc možností. Chce-li zůstat, je třeba si dobře rozmyslet celou situace. Jistě, že ho chcete v první chvíli vyhodit z domu a už ho nikdy nespatřit, ale na druhou stranu zvažte, co jste spolu prožili, a zda byste to nedokázaly odpustit. Víte-li, že by ve vás tato křivda přetrvávala, pak to nemá cenu.Zbytečně byste se trápila a ani partner by s vámi nebyl šťastný.

Jak reagovat na situaci, ve které partner neví, zda chce zůstat či odejít? Opět je nutné vše dobře zvážit. Vyplatí se vám čekat na člověka, který ani neví, zda s vámi chce být?

Martina

Naše nejnovější, ale nejsnaživější redaktorka a zároveň editorka, která odlehčuje celé naší redakci!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..