Sex a vztahy

Jak naložit s nevěrou

Ve skoro každém vztahu se stane, že jednou prostě uklouznete a nemůžete to vrátit zpátky. O čem, že to mluvím? O nevěře. Většinou k ní vedou roztodivné cestičky. Pohádáte se s vaší partnerkou, stereotyp ve vztahu, nebo ona podvede vás. A spoustu dalších. Jenže jak s nevěrou naložit? Byl to jen úlet, nebo je to vážnější?

Přiznat

Pokud to myslíte s vaším dosavadním vztahem vážně a jste schopní si o všem povědět a odpustit si, tak se přiznejte. A doufejte, že to pochopí. Zamilované ženy jsou totiž schopné odpustit leckterý prohřešek, ale pamatujte na to, že ženy nikdy nezapomínají. Takže při nejbližší hádce máte vaši nevěru na talíři.

Jestli vás žena bude chtít potrápit, tak vaši nevěru bude používat jako „kulky“, kterými po vás bude střílet každou chvíli vašeho společného soužití. A pokud je vaše partnerka opravdu pomstychtivá, tak můžete čekat odvetu v podobně její nevěry. Nic moc vyhlídky že? Stála vám ta nevěra za to? Doufejte tedy, že vaše partnerka vám dokáže opravdu odpustit a spojení „tvoje nevěra“ nikdy nevysloví.

Zatloukat

Jestli však ve vašem vztahu nepanuje harmonie a schopnost odpustit, tak se raději řiďte pravidlem „zatloukat, zatloukat a ještě jednou zatloukat“. V tom případě se musíte zamyslet, jestli je takový vztah vůbec dlouhodobě únosný, když mezi vámi není klid a nejste si schopni odpustit své chyby. Pokud i přesto chcete setrvávat v takovémto vztahu, tak přeji štěstí, protože dlouho nevydrží.

Jestli si však myslíte, že jedna nevěra vám nahradí roky pečlivě budovaného vztahu, tak jste buď hloupí, nebo nepoučitelní a žádný vztah si nezasloužíte. Vy si raději užívejte, co to jde, s kýmkoliv budete chtít, protože těžko můžete někomu nabídnout takové hodnoty, aby o vztah s vámi stál.

Martina

Naše nejnovější, ale nejsnaživější redaktorka a zároveň editorka, která odlehčuje celé naší redakci!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..