18/7
Platformy i na podzim!

Platformy i na podzim!

18. července 2018 v 00.00 , Boty a výrobci , Kožené boty , Sportovní boty , Tenisky

Sponzorované odkazy

Nedávno jsme zde o platformách psali. Boty na platformách se usadily mezi módní obuví. A jsou hot hit sezóny. Pokud jste se v nich zhlédli, radujte se. Protože jarem a létem to nekončí. Platformy budou na výsluní i letos na podzim a v zimě.

Humanic si pro vás přichystal Pre-Collection pro nadcházející podzim a zimu 2018/2019. I tam budou zastoupeny boty na platformě. Vysoká podrážka zvaná platforma dodává totiž botám originální a nezaměnitelný punc.

tenisky na platformě Kate Graytenisky na platformě Kate Gray

Platformy vznikly někdy v 80 letech a stále se do módních vln vracejí. Není tomu jinak ani letos. Boty na platformách patří do casual stylu a obouvají se k neformálním příležitostem. Platforma je typ podrážky, která je oproti klasické mnohem vyšší (cca o 1,5 až 2 cm) a ač vypadá mnohdy velmi monstrózně, jsou boty s ní velmi pohodlné.

Na platformě de facto chodíte jako po rovné zemi (u tenisek), nebo jen jemně vyklenuté (u sandálků imitující vyšší podpatek). Jakékoli boty s platformou proto patří ke zdravému obutí.

Buffalo London platformy jsou masivní a celočernéBuffalo London platformy jsou masivní a celočerné

Humanic Pre-Collection

A jejich boom létem nekončí a Humanic Pre-Collection ukazuje, že i na podzim a v zimě budou platformy v kurzu v mnoha podobách. A čím větší, tím lepší dle boomu platformy jsou. Především stylové tenisky v klasické bílé nebo ve veselém barevném provedení jsou povýšeny na novou úroveň právě díky masivní podrážce.

Platforma tak boří dobu, kterou je na výsluní módy a také převálcovala všechna zavedená pravidla. Obujte je k maxi sukni nebo volným kalhotám a vykouzlete si ladný krok i křivky! Platformy jsou synonymem komfortu a stylu. Takže pokud jste dámy unavené z vysokých podpatků, platformy jsou letos ve všech ročních obdobích to pravé ořechové.

značka OMG! teniskám na platformám dala jemnější křivkyznačka OMG! teniskám na platformám dala jemnější křivky

Sporty platforma je šik

Mezi nejnovější modely patří šněrovací sportovní tenisky na platformě. O těch je celá Humanic Pre-Collection pro letošní podzim a zimu.

Co je k mání v kolekci?

  • Je libo pestrobarevné Kate Gray tenisky v modro černo bílém provedení a se šedo žluto hnědou vysokou podrážkou za 2299 Kč?
  • Anebo monstrózně působící Buffalo London celočerné tenisky s mohutnou platformou za 4499 Kč?
  • A co takhle bělostné šik tenisky OMG! s černobílou platforma podrážkou za 1299 Kč.
  • Případně od stejné značky (OMG!) bílé tenisky doplněné šedými, hnědými a starorůžovými díly za 1299 Kč. Jejich platforma je rovněž černobílá.
a OMG! tenisky ještě jednoua OMG! tenisky ještě jednou

Zdroj foto: Humanic

Autor: Pavla Košík Jelínková

Boty a obuv