Jak zařídit byt a neprodělat?

Tagy:  slovenské sedačky, nábytek na míru, obrazy,

Jak zařídit byt a neprodělat?

Pořídili jste si svůj vysněný byteček, a nyní řešíte, jak jej zařídit a kolik to bude stát? Pomůže vám finanční plán a rozpočet domácnosti.

Finanční plán každé domácnosti by měl začínat u rozpočtu. Rozpočet domácnosti je soubor financí, v němž jsou zahrnuty všechny výdaje a příjmy všech členů rodiny žijících v domácnosti. Ke tvorbě můžete využít chytré aplikace mobilních zařízení, anebo to pojmout klasicky a využít jen tužku a papír.

správne dekorace včetně obrazů, dodají interiíru ten správný puncsprávne dekorace včetně obrazů, dodají interiíru ten správný punc

Jak tedy na to?

Postačí vám pár jednoduchých kroků, k nimž ale potřebujete veškeré informace o nákladech a chodu domácnosti. V prvopočátku zapište podrobně veškeré příjmy – mzdy, renty, důchody, dividendy atp. A jestliže se vaše příjmy měsíc od měsíce liší, zprůměrujte je. Celkovou částku zapište pod výčet příjmů.

Poté si sepište veškeré výdaje domácnosti – nájem, energie, nákupy potravin, kosmetiky, domácích potřeb, palivo do vozu, pojištění, dětské zájmové kroužky, školkovné, stravné ve škole a v práci. Rovněž splátky půjček, či hypotéku sem přičtěte. A celkovou částku opět zapište pod výčet výdajů.

sedačka je základem obývacího pokojesedačka je základem obývacího pokoje

Od celkového příjmu pak částku celkových výdajů odečtěte a výsledkem je suma, s níž lze disponovat a ukládat, nebo dovybavovat domácnost a bydlení. Z této sumy vyčtete, zdali vám zůstane a zbyde třeba jen na jeden či dva moderní obrazy do bytu, anebo se můžete více rozšoupnout.

Méně či více?

Pak jásejte. Tvoří-li výsledná zbylá suma větší nadbytek financí, můžete si vybírat z více možností a nečekat až našetříte potřebnou částku. A pak je jen na vás a vašich představách a stylu, který vám vyhovuje, co zvolíte. Zdali to bude moderní sektorový nábytek, masivní kousky anebo si třeba pořídíte kvalitní nábytek na míru.

nábytek na míru si můžete doladit zcela dle svých představnábytek na míru si můžete doladit zcela dle svých představ

A co sedací souprava? Jaká to bude? Chcete střídmý severský nebo retro styl? Možná ale upřednostňujete regionální a národní výrobce, naše nebo našich blízkých sousedů. Pak doporučujeme pohodlné slovenské sedačky, které patří k těm kvalitním kouskům za rozumné ceny, a to i ty řešené na míru. Jsou k mání v mnoha stylech.

Zdroj foto: Wenes.sk; Umenisveta.sk; sedackynamieru.sk

Článek Jak zařídit byt a neprodělat? byl publikován 8. srpna 2018 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...