Magazín

Produktové aktuality

Představení mobilního telefonu Huawei Nova 3 + sluchátka zdarma

Tom KalousAktualizováno: 23. 8. 2018 v 12:05 • Rubrika: Produktové aktuality

Představení mobilního telefonu Huawei Nova 3 + sluchátka zdarma

Společnos Huawei představila nový model Huawei Nova 3 sloganem "4 fotoaparáty, nekonečné možnosti." Fotografiemi z nového Huawei Nova 3 nejen oslníte. Při předobjednávce navíc obdržíte sluchátka zdarma.

Obsah

Dva duální fotoaparáty

Huawei Nova 3 posouvá fotografování chytrým telefonem na další úroveň a to jmenovitě zadním duálním fotoaparát s rozlišením 16 Mpx a 24 Mpx f/1,8, který hezky doplňuje přední duální fotoaparát s 24Mpx a 2Mpx rozlišením f/2,0 pro pořizování těch nejlepších selfie fotek. Selfie fotoaparát navíc rozpozná až 8 scén a ve chvíli focení upraví nastavení tak, aby výsledná fotografie byla ta nejlepší jaká může v daný moment vzniknout.

Přední fotoaparát

Díky funkci HDR Pro se už na světlo nemusíte tolik soustředit. I při tom nejjasnějším světle totiž hardware zajistí přirozenou, precizně vybalancovanou fotografii. Odemykání pomocí rozpoznání obličeje za každých světelných podmínek je přesné a rychlé. Funkce 3D emotikony rozveselí chat zvířátky, které se chovají podle vaší mimiky. 

Výkon

Procesor Kirin 970 disponuje dostatkem výpočetního výkonu i pro náročné operace a hry, dlouhý provoz je zajištn rychlonabíjecí baterii s vysokou kapacitou 3 750 mAh.

Huawei Nova 3 bude k dispozici 1. 9. 2018 a budete si ho moci zakoupit ve dvou barevných provedeních - černý a fialový.

huawei nova 3 | Megapixel

Při předobjednání telefonu Huawei Nova 3 získáte navíc sluchátka Huawei AM61 zdarma! Tato akce platí do 31. 8. 2018 nebo do vyprodání zásob.

Sdílet na


Komentáře k článku

Chráněno pomocí reCAPTCHA Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajůsmluvní podmínky společnosti Google.