Práce s PDF soubory už vás nikdy nezaskočí

Stále častěji se setkávám při práci na počítači a v emailových přílohách s formátem PDF. Také čas od času potřebuji soubor upravit nebo třeba převést – konvertovat do jiného formátu a dále sním pracovat. Pokud jste se s podobnou problematikou setkali, mám pro vás užitečnou radu na online aplikaci pro práci s PDF online a zcela bezplatně, bez reklam a bez registrace.

Online nástroj pro práci s PDF soubory LightPDF

LightPDF je bezplatná služba určena pro práci s PDF. Mez základní funkce patří konvertory do různých formátů. PDF do Wordu, PDF do PNG, PDF do JPG, PDF do PPT, PDF do TXT a vše naopak.

Mezi další nástroje patří úprava PDF, OCR, Vodoznak PDF, Sloučení PDF, Rozdělení, Podepsání, Odemknutí, Ochránění PDF, Zmenšení a Otáčení.

Veškeré tyto funkce LightPDF jsou zcela zdarma. Jediná nevýhoda je, že veškeré tyto nástroje jsou online a proto potřebujete připojení k internetu. Na druhou stranu, ale máte bezpečnou službu, která není nijak omezena a nevkládá do výsledného souboru žádný vodoznak a podobně. Služba tz. tato webová stránky služby je podporována na všech nejpoužívanějších webových prohlížečích a to v češtině.

Nástroje pro práci s PDF můžete používat ihned po vstupu na web. Není nutná žádná instalace ani registrace. Na pár kliknutí myší máte hotovo a nemusíte se zdržovat speciálním programem a podobně. LightPDF zaručuje bezpečnost a soukromí vašich souborů. Soubory se nikde neukládají ani nesdílí. Ihned po dokončení požadovaného úkolu, jsou data trvale smazány.

Upravujte PDF soubory online

Součástí je také PDF editor LightPDF, který s může často hodit. Editor sice nenahradí žádný komerční program, ale často vám může postačit. Umožní vám vkládání obrázku, přidávání textu, zvýraznění a různých značek grafiky a podobně.

Tip na příspěvek:  Jak na vytváření online dotazníků? Mám pro vás bezva tip

Po vstupu do editoru vyberete soubor, který se chystáte upravit. Následně provedete požadované změny a ihned poté můžete soubor uložit zpět do PC. Tyto výše zmiňované služby nejsou nijak omezeny počtem, velikostí, registrací atd. Je to nástroj, který stojí za to otestovat a přidat do oblíbených záložek vašeho prohlížeče.

Sdílejte článek přátelům:
, , , , , , ,
Show Buttons
Hide Buttons