Rodina

Autor: admin

0

Úniková hra aneb jak se zabavit s kamarádkami

Nebaví vás už nudné řeči u kafíčka a drbání kamarádek, které zrovna neměly čas přijít na sraz? Připadá vám hloupé pomlouvat své partnery, protože nemají šanci se bránit? Chcete raději nějakou lepší zábavu, při které byste si mohly i trochu potrénovat mozek? Máme pro vás tip – zkuste únikovou hru.

Vylez-z-kanalu-1

Jak se dostat z nečekané pasti

Možná jste se s něčím podobným ještě nesetkaly, nebo jenom zaslechly něco málo od kamaráda. Vlastně ale pořádně netušíte, co to taková úniková hra znamená. Je na čase se seznámit. Sedíte v zamčené místnosti. Nemůžete se se z ní dostat – chybí vám klíč. Schválně, co uděláte? Neříkejte, že začnete panikařit, jste přece šikovné, emancipované holky, které hned tak něco neskolí. Proto přemýšlíte, jak se z téhle zvláštní pasti co nejrychleji a bez ztráty kytičky dostat. Už vás to chytlo? Zvažujete, co uděláte jako první? Tak to je správně. Porce adrenalinu na úvod a pusťte se do toho.

Záhada zamčeného pokoje

Přesně takto začíná úniková hra. Záhada zamčeného pokoje, kterému nemáte klíč. Máte 60 minut, tedy celou hodinu na to, abyste se dostaly ven. V případě, že budete jenom nečinně sedět, může se přihodit něco špatného. Vy si ale cestu na svobodu jistě najdete. Musíte přitom vyřešit spoustu různých úkolů a hádanek, ale to pro vás ve vašem dámském klubu určitě bude hračka. Zapomněli jsme dodat, že na to nejste samy. Jak se říká, víc hlav víc ví, takže si můžete vzít s sebou 2-6 kamarádek.

Fyzičku nepotřebujete, bystrý mozek ano

Skvělou zprávu máme i pro dámy, které patří spíš mezi kavárenské povalečky než nadšené sportovkyně – tohle není o fyzické kondici, ale o inteligenci, vnímavých očích, rychlých reakcích a týmové spolupráci. Každá z vás umí a ví něco jiného, a když dáte svoje schopnosti dohromady, za hodinku budete volné. Zbývá dodat, že místo prázdného tlachání budete mít za sebou skvělý adrenalinový zážitek, o kterém si budete povídat ještě několik dalších dní. Nejspíš vám to nedá, abyste si ho nevyzkoušely ještě jednou. A pokud chcete kamarádky překvapit, pořiďte jim dárkový poukaz na únikovou hru. Z toho už se jen tak nevymluví!




Komentáře jsou uzavřeny:

Nahoru ↑