PET AD homeoffice

Chraňte svá zařízení s antivirovými programy AVG

Zobrazit katalog
Chraňte svá zařízení s antivirovými programy AVG

Sponzorovaný článek

Aktualizováno

Prakticky ve všech moderních domácnostech se dnes nacházejí nejrůznější zařízení, která jsou po většinu dne připojena k internetu. A přes to, že je internet velmi nápomocným společníkem, skrývá také významná nebezpečí v podobě zákeřných hackerů a škodlivého softwaru, před kterými je zkrátka nutné se neustále chránit. Antivirový software AVG je vyvíjen a zdokonalován již více než 25 let a v současnosti pomáhá vytvářet bezpečné prostředí online pro více než 200 miliónů uživatelů po celém světě!

AVG, antivirový program, počítač a žena

Chraňte svá zařízení s antivirovými programy AVG – OBSAH

  1. AVG Anti-Virus FREE nabízí základní ochranu úplně zdarma!
  2. AVG Internet Security – špičková a úplná ochrana
  3. AVG Ultimate – kompletní sada špičkových nástrojů

AVG Anti-Virus FREE nabízí základní ochranu úplně zdarma!

První a základní úroveň zabezpečení poskytuje antivirový software AVG Anti-Virus FREE. Ten, jak už název napovídá, je k dispozici zcela zdarma a stáhnout si jej můžete na svůj počítač přímo z oficiálních stránek AVG. Dostupný je pro operační systémy Windows 10, 8, 7, Vista, XP SP3 a dále pro OSX 10.8 Mountain Lion nebo vyšší a Android 2.2 nebo vyšší.

AVG, antivirový program, AVG Anti-Virus FREE

Ať už se jedná o ransomware, spyware, trojského koně, či jiný zákeřný malware, AVG Anti-Virus si s nimi hravě poradí. Poháněn je pokročilou umělou inteligencí (AI), která ve spolupráci s cloudovou technologií testuje a identifikuje všechen potencionálně škodlivý software v reálném čase, a tudíž dokáže zastavit i ty nejnovější hrozby digitálního světa. Součástí je i funkce rychlého skenování USB jednotek či DVD disků.

Nad rámec běžné antivirové ochrany poskytuje AVG Anti-Virus nadstandardní péči vaší e-mailové schránce. Technologie zvaná e-mailový štít cílí především na nebezpečné a podezřelé e-mailové přílohy, které jsou často součástí falešných zpráv či spamů, avšak někdy mohou být dokonce nevědomky rozesílány vašimi přáteli. Přímo na webu vás pak antivirus chrání tak, že kontroluje všechny viditelné odkazy a stahované soubory v reálném čase. Díky tomuto preventivnímu testování budete mít vždy jistotu, že se pohybujete pouze a jen na maximálně bezpečných částech internetu. Souhrnný výčet funkcí antivirového softwaru AVG Anti-Virus FREE najdete v roletkách pod odstavcem.

AVG Anti-Virus – ochrana počítače

Pokročilá antivirová ochrana

Veškerá data ve vašem počítači, ale také v připojených datových jednotkách jsou v reálném čase pečlivě testována. AVG Anti-Virus vás chrání před všemi druhy nebezpečného malwaru (ransomware, spyware, rootkity, viry, trojské koně). Samozřejmostí je možnost plánovat scany celého počítače na dobu, kdy jej zrovna aktivně nepoužíváte.

Detekce využívající umělou inteligenci (AI)

Při pravidelných kontrolách vašeho zařízení využívá antivirový software AVG pokročilou umělou inteligenci, jejíž zásluhou dokáže odhalit i hrozby, které ještě nebyly odhaleny a klasifikovány odborným týmem ThreatLabs. 

Potencionálně nechtěné aplikace (PUA)

AVG Anti-Virus dokáže ve vašem počítači odhalit všechny skryté, potencionálně nechtěné programy, které mohou mít nepříjemný dopad na jeho správný chod. Často se jedná o adware přiložený k jinému požadovanému softwaru.

CyberCapture

CyberCapture je cloudová technologie napomáhající tomu, aby váš počítač byl chráněn i před tím nejnovějším škodlivým softwarem na internetu. Neznámé hrozby cílené na zařízení s antivirovým softwarem AVG jsou odesílány k okamžité kontrole týmu ThreatLabs, který vytvoří ochranu a aktualizuje zabezpečení uživatelům po celém světě.

Turbo Scan

Díky technologii Turbo Scan si rychle zvyknete na opravdu bleskové kontroly vašeho počítače – nezměněné, a tudíž i bezpečné soubory jsou inteligentně přeskakovány, což výrazně zkracuje dobu testování.

Behaviorální štít

Tato nenápadná funkce sleduje nesrovnalosti v chování u spuštěného softwaru, a pomáhá tak zajistit ochranu před programy (spyware), které se snaží vás špehovat, či v horším případě dokonce ukrást čísla platebních karet, hesla apod.

Aktualizace na denním pořádku

Aktuálnost zabezpečení je základním předpokladem pro správné fungování antivirového softwaru. AVG Anti-Virus za vás automaticky aktualizuje vaši ochranu, virové definice a opravuje chyby hned, jak je to možné.   

Žádné rušení v tichém režimu

Při hraní her, sledování filmů či při práci si s antivirem AVG nemusíte dělat žádné starosti – v tichém režimu jsou všechna oznámení a testy automaticky odsouvány tak, abyste nebyli vůbec rušeni.

AVG Anti-Virus – ochrana na webu a ochrana e-mailu

E-mailový štít

Tento obranný štít se zaslouží o plnou ochranu vaši e-mailové schránky tím, že blokuje podezřelé a nebezpečné přílohy, které bývají často součástí falešných zpráv či spamů a mohou ukrývat různé druhy malwaru.

Webový štít

Další ze štítů se zaměřuje na stahované soubory. Ty jsou kontrolovány před uložením do vašeho zařízení, a tudíž je potencionální malware zneškodněn ještě dříve, než zvládne napáchat škody.

Link Scanner – test bezpečnosti odkazů

Nástroj Link Scanner funguje ve spolupráci s vámi používaným webovým prohlížečem – testuje všechny odkazy, na které kliknete, a upozorní vás v případě jakéhokoliv potencionálního nebezpečí. Vy tak máte jistotu, že se budete pohybovat pouze na bezpečných částech internetu.

WiFi Guard

Tuto funkci oceníte, zejména pokud se například na cestách pravidelně připojujete k veřejným bezdrátovým sítím. WiFi Guard dokáže odhalit přístupové body, které bývají často využívány hackery, a tím vás preventivně chrání před malwarovými útoky.

Toolbar Remover

Konec nechtěným rozšířením ve vašem oblíbeném webovém prohlížeči dává nástroj Toolbar Remover – k instalaci některých nebezpečných rozšíření mohlo dojít i bez vašeho souhlasu.

AVG Internet Security – špičková a úplná ochrana

Jak už bylo zdůrazněno v předešlých odstavcích, AVG Anti-Virus FREE poskytuje pouze zcela základní ochranu na internetu. Nebezpečí však v online světě často číhá i v mnoha jiných formách, a proto pokud to s ochranou všech svých elektronických společníků myslíte opravdu vážně, měl by vaší volbou být antivirový software AVG Internet Security. Ten totiž kromě funkcí převzatých od bezplatné verze Anti-Virus FREE nabízí další, mnohem všestrannější nástroje pro zajištění vaší bezpečnosti a soukromí online.

AVG, antivirový program, AVG Internet Security

Jedním z těchto nástrojů je například pokročilá úroveň ochrany před útoky hackerů a takzvanými vyděračskými programy neboli ransomwarem. Stručně řečeno, ransomware je druh škodlivého softwaru, který blokuje systém vašeho zařízení či šifruje data na něm uložená a následně požaduje finanční odměnu za jejich odblokování. Tento typ hackerského útoku je v poslední době stále běžnější a setkáváme se s ním jak u nadnárodních společností, tak i u běžných domácích počítačů či chytrých telefonů. S AVG Internet Security však můžete zůstat v zcela v klidu – k citlivým datům, fotografiím a ani heslům se díky zdokonalenému firewallu a pokročilé kontrole aplikací nikdo nedostane!

! Používáte internetové bankovnictví? Platíte nákupy kartou online? Pak byste měli vědět, že veškeré údaje, které takto při internetových platbách a jindy zadáváte (číslo platební karty, hesla), vám mohou být v mžiku oka odcizeny. AVG Internet Security vás před těmito strastmi uchrání, jelikož znemožňuje hackerům změnit vaše nastavení DNS (systém doménových názvů), díky čemuž se vyhnete všem podvodným a falešným stránkám.

Dále se můžete spolehnout na velice pečlivou ochranu vašeho soukromí a všech osobních údajů. AVG Internet Security zajistí, aby podezřelé aplikace či hackeři nemohli získat vzdálený přístup k vaší webové kameře a zároveň vám v předstihu nabídne možnost zašifrovat a maximálně ukrýt ty nejcitlivější údaje, které máte na disku uloženy (a to dokonce i před ostatními uživateli téhož zařízení). Nepostradatelnou součástí je skartovač souborů, který se postará o bezpečné mazání dat a zajistí, aby jednou smazaná data už nikdy nebyla neoprávněně obnovena. Výčet všech funkcí a nástrojů, které AVG Internet Security nabízí nad rámec bezplatné verze, najdete na konci této kapitoly.   

AVG Antivirus PRO pro Android

AVG samozřejmě neopomenulo ani chytré telefony a tablety – součástí balíčku obsahujícího antivirový software AVG Internet Security je placená licence antivirové aplikace AVG Anti-Virus PRO pro telefony a tablety se systémem Android. Tato aplikace se v internetovém obchodě Google Play pyšní už více než 100 000 000 uživatelů a není divu. Kromě intuitivního rozhraní a stále aktuální antivirové ochrany v reálném čase je součástí AVG Anti-Virus PRO služba Anti-Theft chránící vaše zařízení v případě odcizení či ztráty, zámek citlivých aplikací (zprávy, Facebook) a v neposlední řadě také užitečná funkce fotopast, která vás upozorní, když někdo bude chtít prolomit zabezpečení vašeho zařízení.

AVG, antivirový program, AVG Anti-Virus PRO (Android)

Vyzkoušejte AVG Internet Security na 30 dní zdarma

Pokud stále váháte nad tím, zdali je pro vás antivirový program AVG Internet Security tou správnou volbou, nebo si jen chcete všechny funkcionality vyzkoušet na vlastní kůži, máte možnost. Na oficiálním webu AVG je k nezávaznému stažení dostupná 30denní zkušební verze programu AVG Internet Security.

AVG Internet Security – ochrana před útoky hackerů

Zdokonalený Firewall

Zločinci toužící po tom získat vaše přihlašovací údaje, hesla apod. a jsou často velice vynalézaví. Přesto proti AVG Internet Security a jeho přizpůsobenému firewallu nemají v bezdrátových ani kabelových sítích šanci.

Zvýšená ochrana před ransomwarem

Tato funkce zprostředkovává naprostou kontrolu nad všemi vašimi aplikacemi a zejména pak nad tím, které z nich mohou měnit či manipulovat se soubory. Nemusíte se tak bát, že byste přišli o osobní fotografie či cenné dokumenty a soubory.

AVG Internet Security – ochrana osobních údajů

Ochrana webové kamery

Býváte před svou webovou kamerou někdy až trochu paranoidní? Díky AVG Internet Security budou aplikace k jejímu použití vždy potřebovat váš výslovný souhlas, a vy se tak nemusíte bát, že by vás útočník mohl bez povšimnutí pozorovat.

Uživatelsky přívětivé šifrování dat

Pokud ve svém zařízení uchováváte extrémně ceněné soubory či fotografie, AVG Internet Security vám pro ně poskytne perfektně skryté a zabezpečené místo v podobě datového sejfu. Do něj máte přístup vždy jen vy. Data v něm ukrytá jsou pečlivě šifrována a nedostanou se k nim útočníci a ani ostatní uživatelé daného zařízení.

Skartovač souborů

Všechny soubory, které smažete a následně i odstraníte z koše, mohou být stále bez velké snahy obnoveny. Skartovač souborů se postará, aby toto možné nebylo – bezpečně smaže vámi zvolené soubory a zamezí tomu, aby byly neoprávněně obnoveny.

AVG Internet Security – ochrana při placení

Anti-Spam

Nástroj Anti-Spam blokuje veškeré spamy, falešné zprávy a chrání vás před četnými phishingovými útoky, které cílí především na vaše platební údaje a hesla.

Štít před falešnými webovými stránkami

Další z funkcí sloužících k ochraně vašich platebních údajů je speciální štít odhalující falešné webové stránky. Ten zamezí útočníkům změnit vaše nastavení DNS (systém doménových názvů), a tím zajistí, abyste vždy byli přesměrováni na pravou a bezpečnou doménu.  

AVG Antivirus PRO pro Android

Součástí AVG Internet Security je také licence pro placenou antivirovou aplikaci AVG Anti-Virus PRO (Android), o níž se více zmiňujeme výše v podkapitole AVG Antivirus PRO pro Android.

AVG Ultimate – kompletní sada špičkových nástrojů

Sada nástrojů AVG Ultimate představuje to nejkomplexnější bezpečnostní řešení pro vás i celou vaši rodinu. Jako součást jediného předplatného získáte neomezený počet licencí antivirového programu AVG Internet Security (jehož součástí je vždy AVG Anti-Virus PRO) a zároveň rovněž neomezený počet licencí ladicího programu AVG TuneUp. Tato šikovná sada utilitních nástrojů se postará o to, aby váš počítač běžel co možná nejefektivněji a nejdéle, jak jen to jde. Oba dva zmíněné programy jsou navíc dostupné pro systémy Windows 10, 8, 7, Vista, XP SP3, Android 2.2 nebo vyšší a OSX 10.8 Mountain Lion nebo vyšší, tudíž můžete zapojit opravdu téměř všechna zařízení ve vaší domácnosti. Více si o AVG TuneUp povíme v následujících odstavcích.

AVG, antivirový program, AVG Ultimate

AVG TuneUp zrychlí a vyčistí všechna vaše zařízení

Zajisté už jste někdy museli sledovat, jak váš počítač či chytré zařízení s postupem času či s přibývajícími aplikacemi a daty slábne, ubývá na výkonu, snižuje se výdrž baterie apod. Co byste ale řekli na to, kdyby bylo možné tento proces do jisté míry zvrátit, a to pouze s jediným šikovným programem? AVG TuneUp je tady právě proto! Díky inteligentní technologii Programs-on-Demand zvládne z novějšího počítače získat naprosté maximum, a naopak starším počítačům přidá na výdrži a životnosti.

AVG, antivirový program, utility, AVG TuneUp

Kromě systémových utilit nabízí AVG TuneUp také nástroje sloužící k vyčištění počítače a odstranění nepotřebných či duplicitních souborů, které se mohly hromadit klidně i několik let. Dále je součástí ladicího programu centrum odstraňování problémů, které pomáhá řešit například potíže s operačním systémem či pevným diskem, a automatický nástroj pro aktualizaci nejpoužívanějších programů.

i

Mohlo by vás zajímat:

Jak už jste se určitě sami přesvědčili, nebezpečí číhá na internetu prakticky na každém rohu. Neberte proto ani vy bezpečnost v online prostředí na lehkou váhu a nespoléhejte pouze na základní antivirovou ochranu integrovanou ve vašich počítačích a telefonech. Portfolio prověřených antivirových programů AVG je široké a nabízí řešení jak pro jednotlivce, tak i pro celé rodiny.

Vytisknout
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací