30/9
Podzimní teniskový upgrade

Podzimní teniskový upgrade

30. září 2018 v 00.00 , Sportovní boty , Tenisky

Sponzorované odkazy

Tenisky, kecky, botasky – šik sporty botky které se nikdy neomrzí a jsou stále v kurzu. Výjimkou není ani letošní podzimní čas. V čem vyrazit abyste byla cool?

Tenisky vždy a všude

Tenisky mají tu devizu, že jsou pohodlné, příjemné na noze a dnes je můžete obout doslova k jakémukoli looku. A letošní rok se obecně nese ve znamení platformy. Ta je vidět všude okolo – od jara, přes léto až do podzimu. I tam nyní vévodí především v teniskách.

Calvin Clein Jeans kotníkové tenisky ve vysokém lesku vyjdou na 2799 KčCalvin Clein Jeans kotníkové tenisky ve vysokém lesku vyjdou na 2799 Kč

Podzim 2018

Podzimní sezóna uprgaduje tenisky na vyšší level zásluhou slim efektu. A tak můžete vykročit na „vysoké noze“ a přitom pohodlně, a ještě v zeštíhlené verzi těchto sporty botek. To vše upgrade pojímá do sebe.

Guess tenisky v matném provedení s apartními cvočky na platformě mohou být vaše za 2 999 Kč.Guess tenisky v matném provedení s apartními cvočky na platformě mohou být vaše za 2 999 Kč.

Velká deviza

Slim efekt tenisek s platformou má velkou devizu. Na těchto platformách bude vaše silueta působit štíhleji a jemněji zároveň. Když svůj look ještě doplníte o stylovou kabelku nebo ledvinku, které zažívají velký boom a návrat na módní scénu, budete skutečně trendy.

Kate Gray velká kabela v černém lesku vyjde na 1599 KčKate Gray velká kabela v černém lesku vyjde na 1599 Kč

Jaké jsou v kurzu?

  • extravagantní mix materiálu
  • metalické odlesky
  • lakovaná kůže
  • vše doplněno ozdobami či lemováním z umělé kožešiny
Kate Gray ledvinka bude to pravé za 899 KčKate Gray ledvinka bude to pravé za 899 Kč

Must have dneška

Toto vše dělá z tenisek na platformě neobyčejné obutí. Doslova je to opravdové must-have a s těmito kousky bude každý váš outfit jedinečný a stylový.

OMG! tenisky s šik pruhovanou platformou stojí 999 KčOMG! tenisky s šik pruhovanou platformou stojí 999 Kč

Tip pro vás

Zvlášť elegantně pak vypadají tenisky na platformě v kombinaci s boyfriend džínami, široce rozevlátými kalhotami à la Marlene nebo tzv. Culottes nohavicemi. Samozřejmě s kabelou či ledvinkou k tomu.

Vigneron Shopper kabela z kvalitní kůže stojí 3499 KčVigneron Shopper kabela z kvalitní kůže stojí 3499 Kč

Zkusíte to také?

Zdroj foto: Humanic

Boty a obuv