Budova bývalého ředitelství nemocnice v Třebíči. Foto: #nem-tr.cz / official site

Třebíč – Od pondělí 8. října začnou odstrojovací práce na budově bývalého ředitelství třebíčské nemocnice (budova R). V pátek 12. října začne stavební firma s demolicí. Během víkendu ve dnech 13. a 14. října bude celá budova zbourána. S tím souvisí úprava vjezdu do nemocnice. Průjezd areálem zůstane zachován. Řidiči i chodci se musí připravit na drobná omezení.

Řidiči budou vjíždět do nemocnice náhradní cestou, a to buď zprava nebo zleva demolice. Prosíme řidiče, aby sledovali dopravní značení a přizpůsobili rychlost jízdy dané situaci,“ upozorňuje ředitelka nemocnice Eva Tomášová.

Pro pěší bude zachován vstup z Bráfovy ulice u plotu nemocnice.

Po dřevěné lávce se do nemocnice dostanou i lidé na vozíku či s jiným pohybovým omezení. „Vzhledem k tomu, že budou chodci procházet přes vnitřní parkoviště, prosíme o maximální obezřetnost při průchodu či průjezdu,“ sděluje ředitelka Eva Tomášová.

Budova bývalého ředitelství nemocnice v Třebíči. Foto: #nem-tr.cz / official site

Poté, co budou hotové zemní práce na místě zbořené budovy R, bude opět upevněná závora na své původní místo. Zůstane zachován jednosměrný vjezd do nemocnice přes závoru a kaštanovou alej tak, jak jsou řidiči zvyklí. Výjezd z areálu zůstane na ulici Sportovní.

Mgr. Eva Fruhwirtová,
(red.)

Komentáře