Australian Open uzavírá partnerskou dohodu s Luzhou Laojiao

Turnaj Australian Open uzavřel významnou partnerskou dohodu se společností Luzhou Laojiao, předním čínským výrobcem tradičního likéru paj-ťiou. Jedná se o největší sponzorskou dohodu s čínskou společností v historii turnaje.

Toto partnerství bude oficiálně zahájeno na Australian Open oslavou sdílených hodnot, jakými jsou tradice, dějiny, oslavy, kultura a inovace v rámci speciální řady s názvem 'Winning Moments' (Vítězné okamžiky).

Luzhou Laojiao díky partnerství s Australian Open získá celosvětovou publicitu a angažovanost značky, včetně mezinárodní viditelnosti v médiích a možnosti nabízet pohoštění prvotřídní světové úrovně.

"Je nám potěšením přivítat společnost Luzhou Laojiao do rodiny partnerů Australian Open, jedná se o významnou událost v historii naší organizace", uvedl Richard Heaselgrave, Chief Revenue Officer organizace Tennis Australia.

"Není žádným tajemstvím, že Čína a tento region představují pro Australian Open velkou prioritu a že naši roli Grand Slamu Asie a Pacifiku bereme vážně."

"Australian Open je největší lednovou sportovní a zábavní událostí na světě, která na sebe poutá pozornost nejen Melbourne, ale celého světa díky předním světovým hráčům, skvělému tenisu a celosvětovému vysílání."

"Toto partnerství je beze sporu dalším historickým milníkem na cestě internacionalizace společnosti Luzhou Laojiao. Do budoucna plánujeme společně s Australian Open propagovat tenis, zakládat dobročinné sportovní programy a budovat silnou spotřebitelskou základnu, abychom aktivovali toto komplexní, vícerozměrné a dlouhodobé partnerství a zároveň posílili komunikaci s našimi spotřebiteli po celém světě a dále rozšířili globální vliv značky Luzhou Laojiao," uvedl Miao Liu, předseda představenstva Luzhou Laojiao.

Coby první čínský výrobce paj-ťiou, který se stal partnerem Grand Slamu, přispěje Luzhou Laojiao k větší rozmanitosti nabídky občerstvení na Australian Open a zároveň představí jedinečnou kulturu a etiketu paj-ťiou fanouškům po celém světě.

Ruku v ruce s tím, jak se z Australian Open stala v posledních letech přední světová sportovní událost, došlo i k prudkému nárůstu nových fanoušků z regionu, kteří turnaj sledují v televizi nebo ho přímo navštíví. Díky tomu představuje Australian Open pro své partnery jedinečnou platformu, prostřednictvím které mohou tyto fanoušky nejrůznějšími způsoby oslovit.

Organizace Tennis Australia otevřela v posledních letech své zastoupení v Šanghaji i Hongkongu a tým místních odborníků organizuje v průběhu celého roku řadu událostí souvisejících s Australian Open, vytváří obsah šitý na míru fanouškům na místním trhu a propaguje Australian Open pro ty, kteří chtějí tento turnaj zažít na vlastní kůži.

Spolu s podporou od silných společností, médií a prostřednictvím cestovních i vládních partnerství Australian Open nadále upevňuje svoji pozici Grand Slamu Asie a Pacifiku.

Odkaz na fotografie:

http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=321659

KONTAKT: Pan Han, tel.: 86 10 88051148

Klíčová slova Čína-Austrálie-nápoje-zábava-tenis-firmy-Luzhou Laojiao

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Potraviny, gastronomie
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.