Úsměvný příběh z parkování

Jelikož se naše rodina již spoustu let zabývá parkováním u Letiště Praha, je u nás zcela běžné, že všichni z rodiny umíme jezdit všemi auty z našeho vozového parku. Nezáleží na tom, jestli je to žena nebo muž, prostě musí mít zkušenost a být schopen řídit kdykoli jedno z našich aut (Volksvagen Caddy, Ford Transit nebo Volkswagen Transporter). Také každý musí znát používané zkratky i objížďky přímo na pražské letiště, abyste byli u svých odletů včas.

Zpoždění letů a odbavení

Bohužel není možné spoléhat se na dochvilnost a přesnost letů, ani čas odbavení zavazadel. Jistě to znáte sami, že někdy jste odbaveni na letišti během půlhodinky a někdy je to opravdu nekonečné a na své kufry čekáte i přes hodinu času.

Už ani nevím přesněji, kdy se tento příběh, který mi utkvěl v paměti, stal. Měli jsme více zákazníků z jednoho letu a držíme tedy službu ve dvou. Jelikož jsem právě přivezla na parkoviště vícečetnou rodinku, zůstávám řidičkou Transporteru.

Parkování R7 tým a vozový park

A už vyrážíme společně na letiště

Čekáme na další odbavení letu a zavolání.  Tu náhle zadrnčí telefon - vše domluveno a naskočíme do připravených aut a uháníme na pražské letiště. Manžel tedy zůstává jako řidič Caddyho. Proč si auta měnit?

Po příjezdu na parkoviště u terminálů letiště vyzvedáváme rodiny, rozdělujeme si je do aut, pomáháme s kufry a děti usazujeme do dětských autosedaček a už odjíždíme zpět na naše parkoviště.

Já tedy jako žena Transporterem a manžel jako muž menším Caddy

Popojíždíme k výjezdu z parkoviště, jedna závora se zvedá a po ní druhá a „adié“ letiště.

A tu se ozve ze zadního sedadla:  „A to je u vás normální, že pán jede s Caddy a vy Transportérem?“ Ano je, prostě to tak vyšlo :)


Co má společného cesta do Košic a do Vršovic si můžete přečíst v mém dalším článku z parkování u letiště.
Přečtěte si další článek
Zaujal Vás náš článek?

Sdílejte ho na Facebooku

Chcete posílat články na e-mail?

Ochrana proti spamu:
Opište kontrolní text z obrázku. Jestliže nemůžete text přečíst, změňte jej