i-pátrání
Na snímku pohřešovaný třináctiletý Robert K. z Chebska. Foto: POLICIE ČR

Hranice u Aše – Pátrání po chlapci z Hranic u Aše je zatím stále neúspěšné. Na místo dorazilo již, více jak sedmdesát policistů.

V pátek 19. října ráno odešel Robert (13) ze svého bydliště do školy. Po návratu domů se převlékl a odešel neznámo kam. Zanechal své mamince dopis na rozloučenou, ve kterém píše, že odchází, aby už měla klid. Nejspíše šlo o reakci na nedávnou výtku, že místo, aby jí doma pomohl, přidělává jí pouze starosti.

Policisté pátrají v okolíjeho bydliště,“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Na pátrání sev úterý podílel nejen policejní vrtulník s termovizí, ale takéněmečtí policisté, kteří po chlapci pátrali na druhé straně hranice.

Osud chlapce dělá starosti všem. „Je to opravdu hrozné,“ svěřil se jeden z obyvatel Hranic. „Vídal jsem ho tady,ale od té doby, co utekl, jsem ho už nepotkal. Nechtěl mamince přidělávat starosti, tak teď jich jí přidělal mnohem víc. Ale o to vůbec nejde,hlavně aby se v pořádku našel. Není nic důležitějšího.“

O PŘÍPADU JSME JIŽ AKTUÁLNĚ INFORMOVALI

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Třináctiletý chlapec z Chebu je stále nezvěstný… policisté po chlapci intenzivně pátrají
Policie České republiky neustále pátrá po 13letém chlapci z Hranic u Chebu, který je asi 150 cm vysoké štíhlé postavy. Má hnědé delší vlasy a hnědé oči. Na nezvěstného chlapce bylo vyhlášeno celostátní pátrání o kterém informovala chebská policejní mluvčí
Soňa Hergezelová. Více zde…

Pozn. redakce: Bližší informace o pohřešovaném chlapci naleznete ZDE. Pokud nebude tato policejní databáze již aktivní, tak byl chlapec nalezen a pátrání bylo policisty ukončeno. Zatím se tak, bohužel nestalo.

Adel, (-red.)

Komentáře
Předchozí článekÚřad vlády při příležitosti oslav výročí vzniku Československa otevře pro veřejnost Hrzánský a Lichtenštejnský palác
Další článekDOSTÁVAJÍ ZA TO ZAPLACENO! Uživatelé reagují na další smrt českého vojáka v Afghánistánu
ZprávyExtra.cz, je internetový velkoformátový - multimediální zpravodajský portál se zaměřením na aktuální dění v České Republice i zahraničí. Naše zpravodajství sdílíme také na sociálních sítích.