Nacházíte se před novou etapou života, jež bude mít na jeho další průběh zásadní vliv? Hledáte si nové bydlení? Pořízení domu nebo bytu je nelehkým úkolem, při kterém vyvstává řada otázek. Dát přednost lokalitě v centru města se všemi vymoženostmi, jeho okrajové části nebo se raději usadit v krajině sepjaté s přírodou či na vesnici? Pořídit byt pro single jedince, pro páry, rodiny s dětmi anebo rovnou rodinný dům? V neposlední řadě zohledňujeme také fakt, o jak energeticky náročný objekt, především z pohledu výdajů v rámci rodinného rozpočtu, se jedná.

Zkrátka každý z nás může mít zcela jiné představy o ideálním bydlení. Co si ale budeme povídat, aktuálně je velice atraktivní prodej domů u Prahy. Dovolte nám tedy představit velice zdařilý projekt Na Malé Růži, který nabízí příjemné, moderní, komfortní a praktické rodinné bydlení s přírodou za zády, avšak na dosah od hlavního města.

Energeticky úsporné rodinné domy zařazené do energetické třídy B se nachází v Drahelčicích u Rudné, tedy příměstské lokalitě vzdálené pouhých 10 minut jízdy autem od metra Zličín. V Drahelčicích budete mít na dosah naši hlavní metropoli s její veškerou vybaveností, avšak můžete žít v přátelské atmosféře obklopeni zelení.

Ideální domov pro všechny

Lokalita v Drahelčicích je velice příjemná a dostupná. Nachází se 5 km jihozápadně od Prahy. Samozřejmostí je autobusové spojení do hlavního města nebo třeba do Berouna a okolních obcí. Autobusem to budete mít pouhých 16 minut ke stanici metra Zličín a za pár minut se autem dostanete do nákupního centra. Nedaleko je také Letiště Václava Havla v Praze-Ruzyni.

Okolí nabízí vše potřebné, od obchodů, různých služeb, po řadu možností trávení volného času, ať už sportovních, tak kulturních. Do obce z části zasahuje přírodní park Povodí Kačáku, takže to nebudete mít daleko ani do přírody. Další přírodní krásy naleznete v blízkém okolí.

Na Malé Růži – Vaše nová adresa

V rámci projektu Na Malé Růži již byly dokončeny a zkolaudovány 2 etapy výstavby. Aktuálně probíhá třetí, v rámci které byl v lednu tohoto roku již odstartován prodej domů Rudná u Prahy. Nabízí 46 rodinných domů navazujících na první a druhou fázi. V té již našli nový domov majitelé celkem devadesáti domů.

Architektura domů spojuje tradiční příměstské a vesnické prvky doplněné o moderní materiály, jež nikterak nenarušují místní krajinu.

Třetí fáze zahrnuje hned 4 typy rodinných domů – řadové, single domy a 2 typy dvojdomů, od dispozic 3+kk s pracovnou až po 5+kk s výměrou od 100 do 139 m2. K dispozici je parkování před domem, pod přístřeškem nebo v garáži. Místnosti poskytnou dostatek pohodlí všem členům rodiny. Centrální místnost tvořená obývacím pokojem s jídelnou zaujímá velkou část podlaží. Navazuje na ni kuchyně s otevřeným prostorem, která je situována tak, aby nebyl její provoz narušen. Skrze prosklenou stěnu se dostanete na terasu a zahradu. Přízemí je doplněno o toaletu a místnost pro ukládání různých věcí. Větší domy mají navíc ještě jeden pokoj, který lze využít jako ložnici, dětský pokoj, pracovnu či pokoj pro hosty.

Druhé podlaží nabízí ložnice, jednu nebo dvě koupelny. Dále zde nechybí podkroví s praktickým úložným prostorem.

Zalíbilo se vám Na Malé Růži?

Projekt Na Malé Růži stojí za to zhlédnout. Pro detailnější představu o rodinném bydlení si můžete dohodnout schůzku, kde se dozvíte více informací a zjistíte, jaké domy jsou ještě k dispozici. Další informace naleznete i na stránkách www.namaleruzi.cz. Pokud se vám Na Malé Růži zalíbilo, neváhejte, nabídka se tenčí, aktuálně je prodáno více než 67 % domů.