Jedinečné místo pro život v Praze

Bydlení v Praze se stále častěji stává cílem mladých rodin, podnikatelů i starších párů, kteří se chtějí usadit a prožít život pod střechou jednoho z domů stověžatého města. Praha patří mezi nejkrásnější města a kromě toho, že ji ročně navštíví statisíce turistů, je také mezi důležitou spojku pro podnikání nejen v České republice, ale též s okolními zeměmi. Ideální poloha a lukrativní okrajové plochy přímo vybízí k podnikání. Není proto divu, že je zde velmi nízká nezaměstnanost a stále otevřené možnosti pracovat v zaměstnání snů, popřípadě provozovat byznys na vysoké úrovni. Kromě prostor k podnikání je ale důležité také vybrat bydlení pro život a to rozhodně najdete v Praze 5.

Nové byty, nová architektura

Pokud jde o nové byty Praha 5, architekti dokázali snoubit zcela unikátní architekturu a zasadit ji do jedinečného místa plného zeleně a veškeré občanské dostupnosti. Představte si nové byty, jež nabízí rezidence Neklanka. Ta se nachází nad Pavím vrchem s úchvatnými výhledy do zalesněného parku Santoška a část Radlického údolí. V blízkosti je dostupný třeba sportovní areál s plaveckým bazénem, tenisovými kurty a fitness centrem, stejně tak na letiště Václava Havla dojedete autem přibližně za 20 minut. Vynikající poloha slibuje klidné a přitom velmi kvalitní bydlení v moderně zařízených bytech o různých velikostech. Novostavby Praha jsou navrženy jako nízkoenergetické stavby s 31 bytovými jednotkami o dispozičním řešení 1+kk až 4+kk s balkonem, terasou, popřípadě předzahrádkou u bytů v přízemí.

Prodej zahájen

Jestliže vás oslovila jedinečná architektura a místo v Praze, pak neváhejte a domluvte si schůzku. Prodej bytů byl zahájen v desátém měsíci letošního roku a vypadá to, že i váš byt čeká na vás, na svého nového majitele, který investuje nejen do dobrého zázemí pro spokojený život, ale zároveň do dobré adresy a majetku.

Related posts