sobota 10. listopadu 2018

Svatební přáníčko pro cyklisty


Krásný závěrečný prázdninový týden. Zatímco maminky školáčků shání pastelky a vodovky, já jsem stále ve svatebním maratonu a chrlím svatební přáníčka jak na běžícím pásu. Už si popravdě ani nepamatuji, kolik jich bylo a pro koho jsem je slepila. Nicméně moje poslední gratulace je ještě čerstvá, vyráběla jsem ji o víkendu, a byla pro novomanžele, kteří jsou vášniví cyklisté. Dnes vám ji ukážu se všemi detaily.


Cyklistický svatba bude v přírodních odstínech s akcentem růžové a nevěsta prý použije při výzdobě také krajku. Popravdě, je pro mě vždy trochu obtížné zakomponovat do svatební romantiky koníčky a hobby (třeba slávistickou hvězdu nebo barvy fotbalové Sparty). A proto jsem byla moc vděčná za chipboard novomanželů na kole, který je podle mě skvělým řešením pro všechny cyklosvatby a nenaruší základní poselství svatebního přáníčka.

A teď už konec řečí, mnohem lépe to za mě poví obrázky.

Použitý materiál:


Scrapbookový papír Misty Morning - Daylight

Scrapbookový papír House of Roses









Lepidlo Glossy Accents na chipboardy

---

Jak jste na tom vy se svatebními přáníčky s danou tématikou? Je nějaké zadání, které vás v souvislosti se svatebním tvořením překvapilo? Napište mi ho klidně dolů do komentářů.


Svoje svatební přáníčka nám také můžete ukázat v naší facebookové tvořící skupině Paper Garden Club.

S láskou,

Žádné komentáře:

Okomentovat