Půvabné kousky Levis s Mickey Mouse symboly: tip pod stromeček

Půvabné kousky Levis s Mickey Mouse symboly: tip pod stromeček

Kategorie: Dámské oblečení, Oblečení – eshopy, Pánské oblečení, Svetry, mikiny, Tašky a kabelky, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Vánoce jsou za dveřmi, a tak jistě nepohrdnete pár tipy co pořídit vašim nejbližším. Máte jedinečnou šanci pořídit jim některý kousek z exkluzívní kolekce Levis se skalními symboly Mickey Mouse.

Půvabná kolekce osloví jistě mnohé – a to napříč generacemi. Levis je symbolem kvalitních klasických džínů vzniklých v té lepší části minulého století, a Mickey Mouse rovněž. Obojí jsou to symboly, které mají svoji minulost a jsou doslova nesmrtelné.

Kolekce jako kvalitní víno

Navíc Mickey Mouse slaví letos 90. narozeniny, a tak se tyto dva jedinečné originály poprvé spojují do speciální kolekce. 

Mickey Mouse a jeho grafiky tak najdete na tričkách a mikinách, mnohé přímo z Disneyho archivu v kalifornském Anaheimu. Kolekce ale zahrnuje i klasiku značky Levis – džísky, džíny 501® a nechybí ani šátky a čepice.

Všechny potisky vycházejí se současné logománie inspirované streetwearem a barevnost denimu s obnošeným vzhledem stylu osmdesátých a devadesátých let. Spojení slavné ikonografie Mickeyho s klasickými siluetami Levi's® a jejich společných 235 let historie je famózní.

Kolekce Levis x Mickey Mouse tak přináší svěží a hravé kousky, které potvrzují tyto dvě značky jako skutečné originály minulosti, současnosti i budoucnosti. Vyberete nějaký kousek pod stromeček? Kolekce je po celém světě v prodeji od počátku listopadu 2018.

Zdroj foto: Levis

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Levis a Mickey Mouse, trička, bundy, mikiny, džíny, čepice, šátky