Thomas Coastline a Luigi Di Mare sklízí úspěch se svou skladbou Sunbeach

Thomas Coastline a Luigi Di Mare sklízí úspěch se svou skladbou Sunbeach

Thomas Coastline a Luigi Di Mare sklízí úspěch se svou skladbou Sunbeach, kterou završili warm up set na letošní Transmission! Nové duo D3light vydalo svůj debutový singl, který podepsali na labelu Freegrant Music. Sunbeach je progressive trance track s ostrou basovou linkou a silnou melodií. Svým zvukem připomíná singl release labelů Anjunabeats či Euphonic records. Skladba se těší podpoře domácích, ale i zahraničních DJs a fanoušků. Svou podporu singlu vyjádřili např. legendární Cosmic Gate, Artento Divini, Max Freegrant či Andi Durrant, modorátor Transmission Radio.

Spotify: https://spoti.fi/2RIC9Em

iTunes: https://apple.co/2zcJ2XR

Beatport: https://bit.ly/2AZH7qJ

D3LIGHT BIO 2018

D3LIGHT je nový progressive trance projekt, za kterým stojí dva zkušení DJs ze Střední Evropy. Thomas Coastline a Luigi Di Mare jsou na domácí klubové scéně velmi známí, díky čemuž se stali residenty v nejlepším pražském klubu Epic. Duo D3LIGHT zahájilo svou kariéru debutovým singlem „SUNBEACH“ vydaným na labelu Freegrant Music. Tento track spojuje vyváženou kombinaci smyslných a emotivních melodií spolu s moderním groovem a charakteristickou basovou linkou. Specifický zvuk charakterizuje úžasné DJ sety D3LIGHT a jejich novou živou multimediální show, která se neustále vyvíjí.

Svůj hudební směr prezentují také prostřednictvím pravidelného podcastu s názvem “Warm Me Up”, který je jedinečný tím, že se soustředí zejména na warm upový zvuk.

Thomas Coastline má za sebou již celou řadu úspěchů včetně skladeb podepsaných na světových labelech jako např. BlackHole, Armada, In Search of Sunrise, Ministry of Sound a mnoho dalších. Vystupoval na zásadních tanečních eventech jako jsou: TRANSMISSION, FSOE, Trancefusion, Citadela, Cityfest, EDMANIA, ReadyForDisorder, ARMADA Night v Chorvatsku a Euphonic Night v Drážďanech společně s umělci jako Above & Beyond, Markus Schulz, Paul Van Dyk, Rank1, Ferry Corsten, Andrew Rayel, Richard Durand, MarLo a mnoho dalších.

Luigi Di Mare je vynikající DJ a producent, který si získal pozornost za své úžasné warmup a closing sety na takových akcích jako je EDMANIA, Citadela, Transmission WARM UP party, BEATS4Love a AIR festival. Jeho zkušenosti podtrhují vystoupení vedle DJs jako jsou např. Cosmis Gate, David Gravell, John Van Deynhoven, Ferry Tayle a ReOrder v České republice, na Slovensku a ve Francii. V roce 2018 vydal svoji prvotinu INFLUENCE pod hlavičkou labelu BlackHole.

Z dlouhodobého hlediska spolu Thomas a Luigi vytvořili jeden z nejzajímavějších projektů, která už nějaký čas funguje na české trance scéně. Oba Djs jsou samostatně úspěšní, a tak není divu, že dohromady tvoří kvalitní duo.

https://www.youtube.com/watch?v=h5ptLz7WWnQ