Buď FIT,  Cvičení

FITFAB Stronger: Co vás čeká v novém měsíčním fitness programu?

Co je FITFAB Stronger? Bude těžší než FITFAB Strong? Co vás v něm čeká? A koho v programu potkáte?

Mám neuvěřitelnou radost, že se nám povedlo dát dohromady už třetí fitness program pod hlavičkou týmu FITFAB Strong. Jsme parta nadšenců, kteří se minulou zimu rozhodli, že vytvoří pro Čechy a Slováky fitness program v jazyce, kterému budou rozumět, a ze cenu, kterou si budou moci dovolit = zdarma, a to napořád!

Co už jsme vytvořili? 

  • FITFAB Strong – měsíční program, který vás naučí milovat cvičení (živá hudba, delší lekce)
  • FITFAB Light – měsíční program do letních veder (méně cardia, více posilování, kratší lekce)

Čím jsme tak zvláštní? 

  • děláme to s radostí, pro vás a ve volném čase
  • máme nejlepší fanoušky na světě a chceme pro ně fakt kvalitní program
  • jsme v týmu kamarádi a na výsledku práce se podílíme i proto, že nás to spolu baví a rozumíme si
  • v programech máme živou hudbu, aby vás cvičení ještě víc bavilo
  • každé cvičení jsme natáčeli živě, abyste věděli, že jsme v tom na těch obrazovkách s vámi
  • videa nikdy nebudeme zpoplatňovat ani mazat
  • program si můžete nejen pouštět online, ale i stáhnout
  • odpovídáme na všechny vaše zprávy, maily a stories na Instagramu
  • děláme pro vás semináře o zdravé výživě a lekce po celé republice
  • vyrobili jsme i vlastní kolekci oblečení, která je kvalitní a cenově dostupná
  • FITFAB Strongem nevyděláváme, ale plníme si sen

Jaký bude nový program FITFAB Stronger?

Velkolepý.

FITFAB Stronger jsme připravovali dvakrát déle než FITFAB Strong. Na jeho přípravě se podílelo dohromady asi 70 lidí a jeho tvorba nám zabrala téměř půl roku.

Stronger nebude nějak závratně těžší než Strong, je však odlišný v tom, že jsme v některých cvičeních prodloužili sady z pěti na 7 minut. Důležité je, že bude fungovat. Nejen fyzicky, ale hlavně psychicky. Ze všeho nejvíc chci, aby vás cvičení bavilo, abyste chtěli být zdravější a šťastnější. A ono to pak půjde samo. I to hubnutí.

Čeká vás opět 6 videí zaměřených na různé části těla nebo styly. Každá lekce je jiná a každá má něco do sebe. Stejně jako v programu FITFAB Light vás čekají 3 lektorky: Andy Pavelcová (4 videa), Andrejka Mokrejšová (1 video – Stability Stronger) a Katharine Selešiová (1 video – Party Stronger).

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Natáčení bylo letos vážně náročné? Na projektu se podílelo téměř 50 lidí, laťku jsme si nasadili vysoko a možná trochu přecenili naše síly.? Ale také s námi do toho letos šli tři partneři a my vám dnes první dva představíme? Chtěli jsme moc poděkovat @sportisimo_cesko – které nám pomohlo uskutečnit natáčení v tak krásném prostoru a s takovou technikou!? A dále @reebok_cz – který nás na natáčení oblékl a všichni tak pěkně ladíme a sluší nám to (doufáme!)? Bez obou by se spousta věcí kolem FITFAB Strong neuskutečnila a nemohli bychom si je dovolit. Proto opravdu moc a moc děkujeme!❤ #spoluprace #fitfabstronger #mameradost A co z toho plyne? FITFAB Strong je a vždycky bude zadarmo!? Fotila @ann.turkova ❤?

Příspěvek sdílený FITFAB Strong (@fitfabstrong.cz),

Jaké lekce vás čekají?

Tentokrát jsme je nepojmenovali podle toho, která část těla se cvičí, ale podle toho, jakou atmosféru nebo jaký styl video obsahuje.

Těšit se můžete na:

BE Stronger. Lekce zaměřená na celé tělo, kombinace cardia a posilování bříška, zadku a paží. Popálí vás možná i stehýnka a lýtka! A na konci lekce vás čeká překvapení, u kterého se potrháte smíchy!

ROBOTIC Stronger. Cvičení, které nikde na světě neexistuje. Víte, jak cvičí roboti? Ještě ne, ale už brzy to poznáte! Při této lekci dáme zabrat hlavně nožkám a mozku!

STABILITY Stronger. Pomalé cvičení, které na pohled vypadá jednoduše, ale záhy poznáte, jak moc se pletete. Lekce zaměřená na stabilitu a vnitřní svaly, které drží rovnováhu, povede Andrejka Mokrejšková.

WORK Stronger. Tady trochu přitvrdíme. Planky vás neminou, budeme trápit bříška, záda i stehna! Tato lekce je specifická i v tom, že mezi účinkujícími máme tři účastníky našeho letního soustředění FITFAB Summer!

PARTY Stronger. Mysleli jste si, že si nezatančíte? Ale zatančíte! Energická tanečnice Katharine Selešiová vám dá do těla a ukáže vám, že nikdo u tance nevypadá blbě, když si to užívá! Tohle bude to nejzábavnější cardio, jaké jste poznali!

EXPLODE Stronger. Možná vám exploduje srdce. Tuhle lekci jsme schválně nechali na konec. Bude to plné intervalů, bude to bolet, budete na dně. Ale vy to nevzdáte. Protože jste Stronger!

Koho v lekcích uvidíte?

Spousty známých i nových tváří. Naše trio, které vede FITFAB Strong od začátku, zkrátka nemohlo chybět! Já, Katharine a Andrejka vás provedeme celým programem od začátku do konce!

Stejně jako v prvním programu FITFAB Strong se na vás těší běžecké duo Running2, naši kamarádi a věrná dvojka! Rozdíl oproti minulému roku je ten, že letos už účinkovali jako manželé! Přejeme vám hodně štěstí a spousty naběhaných kilometrů, Soni a Míšo!

V prvním videu uvidíte také našeho věrného Vojtu Malčíka, kterého jsme minulý rok trochu potrápili během lekce Abs Legs, ale nebál se toho a dorazil i letos! Pozvání přijala i moje kamarádka a nejvtipnější člověk celého Instagramu – Martina Pištěláková. Hodí se k nám svým smyslem pro humor, životním stylem i tím, jak pořád nic nestíhá. A stejně stihla u nás účinkovat a pomoci z první lekce udělat totální pecku svým věčným smíchem a dobrou náladou.

Její instagramové přípěvky nás fakt baví!

Roboti a tanečníci!

V našich lekcích jsme potřebovali i pohybově a tanečně nadané jedince! Lekce ROBOTIC a PARTY Stronger tak ozdobila především Niki Kněžourová, běžkyně, tanečnice a majitelka dalšího vtipného Instagramu.

V lekci nechyběla ani moje malá sestřička Justinka, která tančí už dva roky a je šikovnější než spousta z nás!

Bez tanečnic bychom se v těchto lekcích neobešly, a tak naše pozvání přijaly i Kači Köllnerová a Káťa Horová z taneční skupiny Ilusias a Siderea, kde sem také tančila.

Lekci ROBOTIC si s námi dal i Martin Žáček, naše stálice a hvězda programu FITFAB Light. Martin je především běžec, ale naše cvičení se bez něj už neobejde! Proto jsme ho dali do více videí, protože si to prostě zaslouží!

V neposlední řadě tu byl i Timi Červenka, účastník našeho soustředění a fanoušek, který s námi cvičí od samého začátku!

Běžecké hvězdy

Máme už tak nějak ozkoušeno, že běžci umí makat naplno! Jednu lekci (tu nejtěžší) jsme proto obsadili jen běžeckými esy! Stejně jako minulý rok vystoupila Janinka Nosková, tentokrát si s sebou vzala na pomoc i Pavla Noska – ano, svého manžela. Takže letos jsme měli už dva manželské páry!

Vedle Janči a Pavla se představila i Eva Fryšarová, autorka blogu Zaběhu, která vždy poctivě cvičila naše výzvy a během natáčení jela vážně naplno!

Když běžecké hvězdy, tak i Martin Žáček! Ale to je asi každému jasné!

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Je to tady! Listopadová výzva je na blogu! ?? www.fitfab.cz ✌ #listopadovavyzva #fitfabstrong

Příspěvek sdílený Fit & Fabulous | Fitness blog? (@andy.fitfab),

Stability plné jogínů

Cvičení Stability je plné úžasných lidí, kteří se věnují józe.

Obrovskou radost jsme měli z účasti Janči Najbrtové, která vede projekt Seniorem s radostí. Z krásného acro jógového dua Terezky Korcové a Luboše Mudrocha nebo naší kamarádky a nutriční terapeutky Káti Kudláčové.

Kamarádi nade vše!

Díky FITFAB Strong jsme mohli poznat spousty božích lidí. Na soustředění FITFAB Summer jsme poznali úžasné holky Hanku Flakovou a Báru Kotovou. Ty nám pomohly s lekcemi WORK Stronger a ukázaly, že i naši fanoušci můžou být součástí celé téhle velké zábavy!

Komu jsme při natáčení trochu zavařili, byla hlavně Anna Turková. Anička je hlavní fotografkou projektu FITFAB Strong. Letos jsme si ale řekli, že ji vezmeme cvičit do jedné lekce. Nechali jsme ji tak odcvičit docela těžkou lekci a chudák Anička pak s namoženýma rukama ještě do večera běhala po place a fotila!!

Děkujeme za vše!

Doufáme, že se nám to povedlo!

Natáčení nás bavilo, podílelo se na něm spousta super lidí a každý přispěl něčím jiným. Bez pomoci kamarádů, rodin a kolegů bychom nikdy nevytvořili to, co se nám povedlo vytvořit. A moc se těšíme, až si nás pustíte.

Letos se natáčení neobešlo bez finanční pomoci partnerů Dobré stravování, Sportisimo a Reeboku.

Jak natáčení probéhalo a co všechno se dělo v zákulisí, krásně shrnulo toto video:

Moc se těšíme a pokud nás chcete podpořit, dejte nám lajk na Facebooku, follow na Instagramu, kupte si nějaký produkt na našem e-shopu nebo nás prostě jen doporučte sousedce. Vážíme si každého milého slova, zprávy nebo prostě toho, když víme, že vám můžeme pomoci.

Těšte se na 15. prosince. Bude to velký!

Díky, že nás sledujete!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *