ČUČKAŘI

Podle prezidentova vyjádření čučkaři z BIS nebyli schopni odhalit, natožpak zadržet islámského imáma, který z ČR uprchl do zahraničí.

Byl jinými – úspěšnějšími – odhalen a obviněn z podpory a financování terorismu. Přesto, že BIS dostala od prezidenta přímý úkol, aby pátrala po podporovatelích islámského terorismu, nedokázala vůbec nic.

Zato vydala nepodložené prohlášení, že na našem území vzrostla aktivita ruských a čínských špiónů. Prezident, který čte i neveřejné výstupy BIS, prohlásil v TV Barandov, že ani v neveřejné zprávě BIS žádné důkazy neposkytla. Snad zprávu sepsali ze zoufalství, aby jejich čučkařství nebylo tak zjevné, aby bylo jasné, že přece jen něco dělali. Inu – papír snese všechno. A pozor, oni ne, že by neuměli, píše o tom pan Valenčík zde:
http://radimvalencik.pise.cz/6441-bis-skodi-zajmum-cr-a-nasich-spojencu.html

Proč tihle „boys“ – a abych byl genderově vyváženým – i „girls“ dostávají 3 miliardy ročně na svou činnost? Hm, nechtěli by mě zaměstnat? Ze tří miliard by se pro mě jistě nějakých blbých sto tisíc měsíčně taky mohlo najít, ne? Přilepšil bych si k důchodu. Budou se zvedat ceny energií, docela by se mi to hodilo.
(Asi mě nezaměstnají, tak snad se na mě bisáci za ten článek aspoň nebudou zlobit, nerad bych měl autonehodu, anebo skončil sebevraždou dvanácti bodnými ranami do zad…)

Jeden komentář

  1. vittta

    Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
    My máme jiné problémy.
    Třeba platby OSVČ, nebo EET.
    Nějaká „každá druhá koruna, vyvezená do třetích zemí“ nás nemusí zajímat.

    • grasyk

      Jenže mě docela štve, když vidím, kolik vyžírků se přiživuje na daňových poplatnících. Takové prohlášení, jaké vydala BIS bych od svého notebooku „sfoukl“ taky. A nemusel bych ani hnout zadkem. Jasně, že většina pisatelů na „proruských“ webech, co vidí ten marasmus, pokrytectví a dvojí metr nemusí být nikým placena. A když si člověk představí, jak bychom se mohli mít dobře, kdyby si někteří naši bližní nenakradli na 10 – 100 životů dopředu…

      • vittta

        Copak naši blížní, ale naši nebližní jak se napakovali.
        Všechny ty tusty a nadnárodní korporace a všemožní mafiáni a dobrodemokraté…
        A ta zpráva, no jistě, je to až komické,teď je ale otázka, do jaké míry je to fakt zpráva BIS, ve smyslu toho, co opravdu zjistili.
        Ono to také může být tak, že zjistili něco jinéhop, jen to nesměli říci.
        A to by bylo úplně nejhorší.

        • grasyk

          Nikdo je nenutil takový blaf vydávat. Jen se zesměšnili svým rektálním alpinismem a touhou zalíbit se podobně jako Hajgly – Lajkly premiérka novičokem.

      • vittta

        Já ještě sem hodím takovou ekonomickou úvahu, kterou jsem se už kolikrát zabýval.
        Začnu těmi všelijakými negry.
        Tak oni si ty negry zvou k sobě jen proto, že „spící“ státní peníze rozdají příchozím, a ti je utratí.
        Tím ale vznikne větší spotřeba, tedy větší výběr DPH a jiných přímých daní, hodně lidí pronajme nepronajmutelné za nereálnou cenu, a plno lidí si napakuje kapsu, ale zdánlivě si jí napakuje i stát- to jsou ty všelijaké pozitivní dopady, co o nich psával Otik, ale jen statistické, protože ty příznivé dopady platí stát, ale už je to v jiné kolonce.
        U nás bývalo stavební spoření a příspěvek 4,5 klacku za rok.
        No, mohli se samozřejmě posrat, že stát to stojí tolik a tolik, a Paroubek na to šlápnul, a závistivci se mohli ujásat.
        Já si ale myslím, že ve skutečnosti stát přispěl- když vezmu strop- za těch 5 let 22,5 klacku, jenže to byl produkt pro chudé, a chudák poprvé v životě viděl pohromadě třeba 50-100 klacků, a co udělal?
        No, udělal si radost, někam jel, něco si koupil, něco nechal udělat, tudíž stát okamžitě dostal zpět DPH, což v pdstatě odpovídalo tomu příspěvku.
        A radost měli i prodejci či řemeslníci, a z toho zase vznikaly další daně.
        Kdo neměl radost, byly banky a lichváři, méně lidí si pujčovalo na své sny, státní příspěvek nutil spořit, vyplatilo se to.
        V tom kontextu si myslím, že je velice ekonomicky chytré, dát peníze důchodcům, když přidám důchodci 5000. tak to třeba vypadá hrozivě, že to stojí stát 50 miliard, jenže on to utratí, dá mladým- neškudlí to.
        A státu se vrátí DPH a další navazující daně, takže těch příkladných 50 miliard se okamžitě značně sníží.
        Otázka zní:
        Proč sem tahat na zvýšení spotřeby negry, když můžeme dát důchodcům, a ti to sami přerozdělí mezi své děti a vnoučata a sami si koupí?
        Prachy spát nebudou, roztočí se.
        Když dají prašule bankám, tak ti je zavřou do sklepa a prachy tam usnou, a nebo je někdo vyveze fintami za hranice.
        Samozřejmě lze takto přidat i cigošům a verbeži, jenž ti si to samozřejmě nezaslouží, na rozdíl od těch důchodců, i když ekonomicky to poslouží stejně.
        Navíc to křiví ekonomické prostředí, proč on by chodil makat za min. mzdu, když na dávkách dostene 2x,3x tolik?
        To je jen tak…že píšete, jak jsme se mohli mít dobře.
        To je složitá záležitost, se kterou musím operativně pracovat, ale co jsem si všiml, tak ti ekonomicky vzdělaní jen hrají s čísly a napadají je samé hovadiny, tu daně nesmyslně snižují, tam stejně nesmyslně zvyšují, ale pořád to nemá žádnou logiku a je z toho víc škody jak užitku.
        Dá tolik práce, zakázat danit jinde, než kde parcelově leží konkrétní závod?
        Nedá.
        Ale oni budou raději jebat živnosníky, úplně na hovno,
        A to je jádro toho, co tady od časů EET píšu, a smutné na tom je, že levice, která by měla nějakým způsobem prosazvat tyhle myšlenky, se stará o ty posrané živnostníky a o práva negrů a buzerantů, ale ta „každá druhá koruna vyvedená pryč“ je už nezajímá.
        Jenže ti blběčci to nechápou, myslí si, že hraju svůj písek a že kopu za sebe, jako to dělají oni, neb každý podle sebe druhé soudí!!!

        • grasyk

          A jak je vidět z plánů, kolik by měli brát migranti, kteří tu nikdy nepracovali a velmi pravděpodobně tu nikdy pracovat nebudou – kdyby „se chtělo“ (alias byla by vůle) přidat na důchodech, BYLO BY Z ČEHO!

          • vittta

            Bodejť, to jsem si myslel dávno, ale jen myslel.
            Když teď vidím, jen kolik peněz narvou do chřtánu těm propagandistům- a to ještě tady ti negři ani moc nejsou, tak si tím mohu být jistý.

        • Alva

          Tak Vittto, tohle jsem četla před asi 2 -3 lety v rozhovoru v nějakém regionálním časopise a myslela jsem si to co vy.
          Tam jakýsi starosta dostal otázku ohledně migrantů, že ti by mohli prospět naší ekonomice tím, že by zvedli spotřebu – a ten dobrák ještě dodal slova – cituji přesně – „samozřejmě za peníze, které by jim poskytla vláda“.
          A tehdy jsem si taky řekla, že kdyby je jakýmkoliv způsobem poskytli domorodcům, ti by taky s „rozhýbáním! ekonomiky pomocí zvýšených nákupů rozhodně problém neměli. Zvládli by to sami bez migrantského prostředníka – vždyť to jsou vlastně jejich peníze z daňových odvodů.

          A k tomu redaktorovi se hodí snad jen toto:

      • Ondřej

        Ovšem že byste zfoukl, ovšem jen s tím rozdilem že chodit ke krmítku sypat ptákům anebo lovit divoký kočky co je žerou, je rozdíl v přístupu k podstatě problému….

  2. vittta

    Ty voe..
    Tak takhle se získávají tituly, nebo-li vzdělání.
    Já jsem jen ubohý blbec, pro mě byl Ferda mravenec ten, kdo všechno uměl, prouk Pytlík ten, kdo se vytahoval, beruška holka, kterou Ferda „miloval“.
    Musím pak říci, že plno ..řekněme znalostí ze života hmyzu mám prakticky dodnes právě z té knížky, i když dneska už dávají famozní příropisné dokumenty.
    Pro děti to bylo super.
    A hle, ono to má záludný, genderový rozměr.
    Jak jsem byl naivní v časech socialismu!!!
    https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Dukaz-ze-svet-se-v-p-del-obraci-Doktor-Macek-ho-nasel-v-univerzitni-praci-o-genderu-ve-Ferdovi-Mravencovi-562380

    • pacifista

      Bože chraň nás před takovými osobami. Studují nesmysly a ještě k tomu věří, že je to přínosem. Chvála Bohu, máme v knihovně hned dvě tyto dětské knihy. Je to vydání z našich dětských let. Knížka Ferdy mravence byla vydána několikrát a tak ji mají i naše děti ve svých knihovnách a jak mám zprávy, líbila se i vnoučatům. Jen jestli vnuky někdo neudá, když jejich děti řeknou ve školce, jakou knížku doma čtou. Jeden by si myslel, že pominula doba, kdy se studovaly humanitní vědy, protože absolventi nenajdou zaměstnání, že je nyní poptávka po technických oborech. Jak se to všechno rychle vrátilo do starých kolejí. Půjde-li to tak dál, zajdou Češi na úbytě.

      • vittta

        No ale vem si, že v tom článku je jen hodnocení nějaké „profesorky“, toho díla, co je v tom dílu snad ani nechci vědět.
        A že někoho vůbec napadne se šťourat ve Ferdovi mravenci, to mi hlava fakt nebere.

  3. vittta

    A tady ještě takový zajímavý kontext se Sealem a jemu podobnými.
    Vypujčil jsem si reakci na Novinkách, o prezidentu Zemanovi a jeho aktuálnímu laškovnému kopnutí do né úplně kvalitní zprávy BIS.

    Pá, 7. prosince 2018, 11:44:26 | Souhlasím |
    Nesouhlasím |
    +81 / -169

    Prezident, který deklasuje práci vlastní tajné služby silně zpochybňuje suverenitu ČR. Navíc by měla uvést jako bezpečnostní hroznu i jeho a tu hradní bandu. Teď mě umínusujte vy rudý makovice.

    Možná se ptáte, co zrovna tohle má společného se Sealem a podobnými.
    Podle mého ideologickou slepotu.
    Všimněte si, že dotyčný odpůrce pana prezidenta nazývá automaticky jeho příznivce „rudými makovicemi“, tedy lidmi, co mají cosi společného s komunisty.
    Je to samozřejmě naprostý nesmysl, a to jak historicky (Zeman se v normalizační KSČ neangažoval a nepodporoval ani náhodou vstup vojsk VS), tak z pohledu dneška, kdy spojení jakéhosi komunismu s Ruskem či nějakým konkrétním českým politickým směrem je leda k smíchu.
    To jako když jsou jakékoliv politické síly, které nejásají nad EET prohlášeny za pravičáky.
    EET hraje jakýsi záhadný mezník mezi pravicí a levicí ze strany salonních levičáků, i když jsem tady nedávno zmínil, že asocialce hoteliérů a hospodských (nebo jek se jmenují) EET podporuje (za což jsem se jim vysmál) a zrovna tyhle týpky by těžko někdo mohl nazvat nějakými levičáky.
    Svět se v prdel obrací, jak je uvedeno v předchozím příspěvku s Ferdou brabencem!

  4. vittta

    Aby jste se tady nenudili, když dneska budu s mýma milovanýma dělníkama sedět v hospodě, tak jedna klasická pecka.
    Za povšimnutí stojí jistě to, že v hledišti je každému u prdele, jakou má barvu ksichtu a v co věří, rasismus a všechny ismy jsou pryč, pryč je pravice i levice.
    To ostatně platí pro každou hudbu, ať už pějí Alexandrovci, nebo Chodorkovskij, nebo Pavaroti, nebo jako v tomto případě nedostižná klasika od AC/DC!

    • vittta

      Ale chtěl jsem tuhle, u všech rohatých, ta má větší grády.

      • vittta

        Co je zajímavé, tak ta skladba je tak o 30 let starší jak ten film.

  5. vittta

    A ještě česká klasika, zde zase stojí za povšimnutí, že diváci nejsou vesměs mladí.
    To jsme MY, Tarasi!

  6. mistralius

    ke starším komentářům, kam nejde vkládat

    to Tresen: Plechová kavalérie bylo slabší dílo Jaroslava Dietla, které tenkrát neocenilo ani Rudé právo (zřejmě měli kvalitní kulturní redaktory), nicméně tento seriál o kombajnérech lze vidět i dnes

    to Čtenář: nevím, proč bych si měl kupovat Hrocha od Karla Steklého za 189 Kč, když byl natočen za peníze daňových poplatníků tehdejšího Československa, nikoliv za peníze nějakého vyžírky.

    • čtenář

      měl jsem pocit že jste zklamaný z toho že se k tomu filmu nemůžete dostat,tak jsem se snažil pomoci.

      a těch 189,- nebylo tenkrát za pouhopouhý jeden film Hroch,ale za měsíc předplatného LepšíTV,ani jste ten odkaz neotevřel,jestliže tenkrát to bylo za 189,- tak nyní to nabízí za 1,-

      Přehrajte si film Hroch online. Vyzkoušejte Lepší.TV za 1 Kč na měsíc bez závazků. Objednejte si Lepší.TV a sledujte přes internet ve vaší televizi nebo na počítači 650 filmů a 94 televizních stanic až s 30 denním archivem a neomezeným nahráváním. Bavte se s Lepší.TV již za 1 Kč!

      https://www.lepší.tv/top_tv/film/hroch-online/

      • mistralius

        fajn, klikl jsem, přesto nechci zaplatit 1kč kartou

        problém není v Hrochovi, problém je, že veřejnoprávní televize neodvysílá ani klasické věci s Werichem a Voskovcem, jako Svět patří nám nebo moje oblíbené Pudr a benzin (dnes bychom to asi vyslovovali benzín)

        Problém je znormalizovaná ČT, kterou řídí pablb Dvořák, zcela ve službách vládnoucí třídy.

        • čtenář

          aha,už to chápu,chcete si jenom zanadávat.

          oba filmy samozřejmě ČT vysílala

          Pudr 20.1.2017 ČTart
          Svět 10.2.2017 ČTart

          • mistralius

            ocenňuji (bez ironie) tuto rešerši

            takže ještě toho Kachlíka plus asi ještě deset filmů a Hrocha a budu zcela spokojený

    • vittta

      Ale jedou, kočky, náhodou.
      Ten text ale poznávám, to je fakt Němcová, čoveče.

      • Alva

        A jak je ten text přímo nabitý jasnými a neotřelými myšlenkami, vyjádřený naprosto pochopitelně i úplnému laikovi. Takhle by se měli vyjadřovat všichni politici a zkutivovat tak naši politickou scénu. Úspěch by se dostavil v zápětí. :-))))

    • pacifista

      Vše je pomíjivé! Co ale nepominulo, je nádhera toho chorálu.

  7. tresen

    V podstatě by mě těšilo, kdyby si Zeman doopravdy myslel, že jsou naše tajné služby neschopné. Ale moc tomu nevěřím.

    • mistralius

      čau třešniium, sami jste neschopní odésáci a závidíte babišovi jeho majetek
      jak prosté, neúspěšní ods čučkaři závidí kapitalistovi, který by měl být jejich vzor, co ale čekat od debilů, který si v devadesátých letech navlékli fialová saka

      • mistralius

        i ten čučkař sobotka se nebyl schopen naučit anglicky, ale babiš ovládá pět jazyků, takže záviďte, záviďte …

    • Alva

      Nevěříte čemu? Že to Zeman myslel doopravdy nebo že je BISka neschopná?

    • mistralius

      blbá třešni jdi si na outsajder média, když nerozeznáš tv seriál od filmové tvorby

      na outsajder média tě určitě zaregiisturjou

  8. mistralius

    samozřejmě je to všechno postavené na hlavu, ono to není tak, že premiér-kapitalista brání někomu v podnikání, oni si to prostě ti neúspěšní nepřipustí, takže se realizují jako ti debilové, kteří mávají červenými kartičkami, to skutečně svede každý debil

    to říkám já, jakožto odpůrce kapitalismu