Mortal Kombat 11 byl ohlášen na cenách The Game Awards 2018 v americkém Los Angeles. Puštěn byl krátký trailer, který ukazuje pořádnou melu. Dark Raiden v něm bojuje s legendárním Scorpionem. Dojde na boj pěstmi, kopy i zbraněmi.

Nechybí ani hektolitry krve, lámání kostí nebo obnažené vnitřnosti. Poté, co Dark Raiden zabije Scorpiona tím, že mu do hlavy napálí temné blesky, se maskovaný bojovník za chvíli vrátí v kostýmu z éry původní trilogie a krvavě se pomstí.

Na konci traileru je vidět neznámá holohlavá žena vedle obrovských přesýpacích hodin, v nichž se sype písek vzhůru nohama. Hra bude obsahovat obsáhlý příběhový režim, spoustu známých bojovníků i několik nováčků a upravitelné kostýmy.

Datum vydání je stanoveno na 23. dubna 2019. Mortal Kombat 11 vyjde pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a PC. Kdo si hru předobjedná, získá přístup do bety a exkluzivní postavu. Nejde o nikoho jiného než Shao Khana. Hip-hopový track, který hraje v traileru, je 21 Savage – Immortal a upřímně, je to hodně velká bída.

OFICIÁLNÍ STRÁNKA HRY MORTAL KOMBAT 11

MORTAL KOMBAT PŘEHLEDNĚ NA BLESK.CZ

Fotogalerie
61 fotografií