Dnes Čtvrtek - zatazeno 11°C
Zítra Pátek - polojasno 16°C
Čtvrtek 25. 4. 2024
Svátek má Marek
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.

Pohonné hmoty v Praze dál zlevňují, ale nižším tempem

Ceny pohonných hmot v Praze od minulého týdne znovu klesly, zlevňování ale zpomalilo. Benzin Natural 95 je v průměru za 33,01 Kč/l, což je o 11 haléřů méně než minulou středu. Nafta zlevnila o šest haléřů na průměrných 33,30 Kč/l.

Od druhé poloviny listopadu klesaly ceny pohonných hmot v hlavním městě o desítky haléřů týdně.

Nejvíce zaplatí řidiči v metropoli u čerpacích stanic v Praze 4. Benzin tam stojí průměrně 33,69 Kč/l a nafta 33,93 Kč/l. Naopak nejlevnější Natural 95 je v Praze 10, kde se prodává za průměrných 32,51 Kč/l. Nafta stojí nejméně v Praze 9, a to 32,81 Kč/l, informovala ČTK.


Hunter Clarke-Fields: Jak vychovat dobrého člověka

Dnes v 10:32

Laskavý, soucítící svět začíná u laskavých, soucítících dětí. V této knize najdete účinné a praktické strategie, díky nimž dokážete na své děti reagovat s vlídností a bez posuzování.

Praha 13: Čarodějnice v Centrálním parku

Dnes v 08:11

Radnice Prahy 13 zve v úterý 30. dubna na Čarodějnice do Centrálního parku.

Vycházka: Zahrady pod Pražským hradem

Dnes v 07:39

Načerpat pozitivní energii a prožít chvíle v nejkrásnějším období roku s výhledem na unikátní pražské panorama procházkou po tichých, zelených a kvetoucích místech v samém srdci Prahy můžete v úterý 7. května.

Libeňská pouť

Dnes v 07:21

Jarmark, netradiční pouťové atrakce, kolotoč na „ruční pohon“, kotrmelčák, hlavotoč, zvířátková střelnice z minikuší, barbarské sekery, ražba pamětní mince, malování na obličej, pohádka pro děti, pěvecké a varhaní koncerty, komentované prohlídky kostela sv. Vojtěcha a stánky...

Dnes: Na Sluneční náměstí se vrací akce Bezpečná třináctka

Dnes v 06:43

Na Slunečním náměstí v Praze 13 se dnes od 13 hodin představí složky Integrovaného záchranného systému v rekordním zastoupení. Děti i dospělí mají unikátní příležitost si na vlastní oči prohlédnout a vyzkoušet vybavení zásahových vozů nebo policejního vrtulníku a promluvit si...

Fakulta biomedicínského inženýrství ČVUT si zvolila děkana

Dnes v 06:17

Akademický senát Fakulty biomedicínského inženýrství ČVUT zvolil 23. dubna kandidáta na děkana FBMI. V tajném hlasování byl jednomyslně zvolen na funkční období 2024–2028 staronový děkan FBMI prof. MUDr. Jozef Rosina, Ph.D., MBA.

Joachim Mayer: Jak na vyvýšené záhony

Včera ve 23:00

Zahradník a autor úspěšných knih Joachim Mayer přehledně vysvětluje, jak si můžete vyvýšený záhon sami vybudovat, a to i třeba jen na terase či balkoně. Poradí, čím záhon naplnit a jak o něj pečovat, aby se v něm rostlinám dařilo. 

Praha 9: O dotace na kulturu lze žádat do poloviny května

Včera ve 22:12

Praha 9 vyhlásila programy v oblasti kultury, na které poskytne neinvestiční dotace. Celkový objem finančních prostředků vyčleněných z rozpočtu na Dotační program Kultura 2024 činí 600 tisíc korun.

Dyzajn market Máj

Včera v 15:48

Dyzajn market Máj se koná 18. a 19. května na Výstavišti v Holešovicích, oba dny od 10 do 18 hodin. Vstup je zdarma a bez bariér.

Seafood & Prosecco opět na Grébovce

Včera ve 13:44

Nejlepší kalamáry, krevety, chobotnice, tuňáka, pražmu, mořského vlka a další laskominy z grilu na dřevěném uhlí v neděli 28. dubna od 12 hodin. Chybět nebudou ani oblíbené předkrmy v podobě oblíbených tataráků a pomazánek.

Čarodějnický rej u sokolovny v Praze 15

Včera v 10:36

Před Švehlovou sokolovnou se 30. dubna slétnou čarodějnice. Soutěže, sladké ceny, buřtíky a oheň, začíná se v 17 hodin.

Setkání na Střížkovské vyhlídce bude 7. května

Včera v 09:27

Jedním z nejvíce zanedbaných míst Střížkova je bývalý sportovní areál SK Střížkov, takzvaná Střížkovská vyhlídka. To už se ale brzy změní. Co všechno tu MČ Praha 9 spolu s místními obyvateli plánuje, je předmětem setkání 7. května od 16 hodin přímo na místě...

Cvičení v parku

Včera v 09:05

Seniory oblíbené bezplatné cvičení s prvky tai chi v parku Na Pankráci v Praze 4 začíná 14. května.

Pražská lítačka letos již podvanácté

Včera v 08:58

V pátek 26. dubna se koná  12. ročník závodu Pražská lítačka. Nově lze jako dopravní prostředek použít trolejbus nebo sdílené kolo. Registrace účastníků je od 15 hodin v Muzeu MHD ve Střešovicích, kde se také nachází cíl.

Další krátké zprávy
Nahoru