Patrasová se měla na druhý svátek vánoční na jevišti Hybernie divákům představit coby Sněhová královna ve stejnojmenném muzikálu s hudbou Zdeňka Bartáka (64). Jenže na odpolední představení, které začínalo již ve 14:30, nakonec dorazit nemohla. Na vině byla její bouračka na Vinohradech.

V divadle museli tedy na poslední chvíli shánět náhradu! Manželka muzikanta Felixe Slováčka (75) sice roli alternuje s Mahulenou Bočanovou (51), ta ale má hrát až 28. prosince, a tak s tímto termínem nepočítala. Jelikož bez hlavní hvězdy se muzikál odehrát nemohl, zaskočila za Dádu její v podstatě někdejší snacha Míša Zemánková (37). Ta obvykle ztvárňuje Rádkyni Ona, jenže tentokráte výjimečně povýšila na titulní roli.

„Dneska nečekaně takhle!" komentovala to nadšeně na sociální síti Michaela s tím, že si připadá jako královna záskoku. Miluju svou práci," rozplývala se bývalá snoubenka Felixe Slováčka ml.(35), kterou zřejmě potěšilo, že si mohla vyzkoušet něco jiného. Jistě také ochotně vytrhla trn z paty „tchyni" a babičce svého synka Rafaela Slavomíra (2). Role tak v podstatě díky tomu zůstala v rodině. Kromě ní pak v muzikálu hraje i její expartner Felix, a dokonce i dcera Dády a Felixe Slováčka (75) Anna Slováčková (23).

VIDEO: Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela Aktu.cz

„Co se to tam děje, kurde?" divila se zpěvačka Martina Pártlová (39), která ve Sněhové královně představuje Podzimní loupežnici, ale tentokrát v divadle nebyla a o problémech s obsazením neměla tušení. „Mám bouračku," vysvětlila v komentáři pod fotkou sama Patrasová a dál už raději nereagovala, jelikož kromě dotazů, zda je v pořádku, ji tam dohnala i kritika za to, že sedla za volant opilá, jak odhalila dechová zkouška.

Ovšem prostřednictvím médií už herečka stihla svůj podnapilý stav popřít. „V žádném případě. To bych prostě nesedla za volant. To je nesmysl," dušovala se ve vyjádření pro Primu a na konkurenční Nově přiznala jen to, že předešlý den pila víno u dcery Aničky. Svými výmluvami si ale vysloužila zatím spíš jen posměch.

VIDEO: Dáda Patrasová o Sobotově osahávání: Opilce chápu!

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová o Sobotově osahávání: Opilce chápu! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
107 fotografií