Autonehoda se odehrála na druhý svátek vánoční, kdy měla Dáda v Hybernii představovat hlavní roli v muzikálu Sněhová královna. Jelikož nedorazila, sháněli za ni narychlo náhradu. Zaskočila za ni Míša Zemánková (37), bývalá partnerka jejího syna Felixe Slováčka ml. (35). Ovšem posléze se ukázalo, že herečku vyšachovali i z dalších repríz Sněhové královny!

„Dohodli jsme se jako producenti, že ve zbylých představeních, která máme do konce února odehrát, paní Patrasová hrát nebude. Termíny pokryjí její alternace," řekla pro Blesk.cz Lenka Pixová z produkční firmy Pixa, která má Sněhovou královnu, hranou v Hybernii, pod palcem.

Ta také potvrdila, že tento krok souvisí s opileckou bouračkou herečky. „Ano, ohrozila představení," objasnila Pixová s tím, že naštěstí se muzikál odehrál. V dalším termínu v pátek se divákům představí podle plánu Mahulena Bočanová (51) a následující čtyři reprízy se musí obejít nakonec rovněž bez Dády. „Jak to bude dál, zatím nevíme," dodala producentka.

Jak nám prozradil zdroj z divadla, budoucí spolupráce s Dádou zatím není zcela vyloučena. Možná se ostatně vrátí i do Sněhové královny. Musí se ovšem nejdřív dát do pořádku a začít se léčit.

Ovšem zdá se, že královna dětských srdcí teď bude mít trochu jiné starosti. Vzhledem k dechové zkoušce, která u ní opakovaně prokázala 2,5 promile, má teď opletačky se zákonem. Ona sama však opilost zásadně odmítá.

VIDEO: Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela Aktu.cz


 

Fotogalerie
107 fotografií