Premiéry v kinech: S rokem 2018 se loučí snaživí "akvabeláci", Jennifer Lopez, Sněhová královna a Jim Morrison

Premiéry v kinech: S rokem 2018 se loučí snaživí "akvabeláci", Jennifer Lopez, Sněhová královna a Jim Morrison
Utop se, nebo plav | Bohemia Motion Pictures
ZNOVU VE HŘE (režie: Peter Segal)
Znovu ve hře
56letý režisér Peter Segal (Zpátky do ringu, 50 x a stále poprvé) servíruje romatnickou komedii s Jenifer Lopez v hlavní roli. "Maya pracuje v místním supermarketu a marně čeká na povýšení, protože jí chybí tolik potřebný vysokoškolský diplom. Vše se rozhodnou vyřešit její přátelé a díky nové identitě, kterou pro ni vytvoří, Maya získá vysněnou pozici. Tím ale její nesnáze nekončí."
Oddechovka Znovu ve hře má na webu RottenTomatoes průměrné hodnocení.

UTOP SE, NEBO PLAV (režie: Gilles Lellouche)
Nová francouzská komedie slibuje zábavu v podání sympatických ztroskotanců v rolích snaživých "akvabeláků". Utop se, nebo plav natočil herec a režisér Gilles Lellouche, který svou novinkou rozesmál a dojal publikum na festivalu v Cannes. Největší francouzský kinohit letošního roku jako zpestření Silvestra? Proč ne. Francouzi na to pořád mají.

SNĚHOVÁ KRÁLOVNA V ZEMI ZRCADEL (režie: Robert Lence, Aleksey Tsitsilin)
Sněhová královna v zemi zrcadel
Ruská animovaná série o Sněhové královně má další přírůstek. V nejnovější Zemi zrcadel půjde o boj Sněhové královny s králem Haraldem, který se rozhodne zbavit svět veškeré magie. Gerdě se podaří na svou stranu získat Sněhovou královnu, s níž dosud neměla nejlepší zkušenosti... Více o filmu v traileru výše.

THE DOORS: LIVE AT THE BOWL ´68 (režie: Ray Manzarek)
The Doors: Live at the Bowl '68
A na závěr jedna obnovená premiéra legendárního hudebního vystoupení skupiny The Doors s Jimem Morrisonem v čele. V Hollywood Bowl vystoupil "ještěrčí král" a jeho družina 5. července roku 1968, takže si živákem připomeneme 50 let od kultovní akce. Básník, performer, zpěvák a filmař Morrison se předvádí ve vrcholné formě a na snímcích, které později inspirovaly Olivera Stonea a jeho biopic Doors (1991). Pro fanoušky hudby povinnost. Ve vybraných kinech od 31. 12. 2018.

Seznam všech prosincových premiér najdete ZDE.
Seznam všech filmů v kinech podle % hodnocení uživatelů Kinobox.cz najdete ZDE.