Nespokojený hráč Liverpoolu: Nelíbí se mi, jak se ke mně Klopp zachoval...

Nespokojený hráč Liverpoolu: Nelíbí se mi, jak se ke mně Klopp zachoval...

Anglický Liverpool je momentálně na čele Premier League, kterou může poprvé v její novodobé historii vyhrát. Ne vše je však v severoanglickém klubu pozitivní, v kádru Liverpoolu se totiž nachází minimálně jeden nespokojený hráč, který se to nebojí prozradit médiím. Konkrétně se jedná o šestadvacetiletého levého obránce Alberta Morena, jenž do klubu přišel v roce 2014 a především zpočátku byl jedním z klíčových hráčů.

„Nemyslím si, že rozhodnutí dávat neustále šanci Robertsonovi bylo dobré. Před zraněním jsem byl na levé straně obrany číslo jedna. Během mého zranění začal trenér nasazovat Robertsona a když jsem se uzdravil, tak mi prakticky nedal šanci. Nelíbí se mi jak se ke mně zachoval, ale na druhou stranu to chápu, když se daří a vyhrává. V kabině ale napjatá atmosféra nepanuje, jsme rodina,“ prohlásil Moreno v rozhovoru pro španělský deník Ondacero.

Moreno přišel do Liverpoolu z rodné Sevilly v roce 2014 a ihned se stal jedním z nejuznávanějších levých obránců anglické Premier League. V létě 2016 se dokonce mluvilo o jeho návratu do Španělska, zájem tehdy údajně měl Real Madrid. Minulou sezónu však odehrál pouhých šestnáct ligových zápasů, v této sezóně ho trenér Jürgen Klopp nasadil pouze do jednoho. Nutno však podotknout, že Morena doprovázela četná zranění.

Upřednostňovanou variantou na levé obraně je nyní pro Kloppa čtyřiadvacetiletý Skot Andrew Robertson, jenž do klubu přišel loni v létě z Hull City za sedm milionů britských liber. V letošní sezóně si připsal už patnáct startů a stal se nedílnou součástí defenzívy "Reds".