2,5promilová Dáda: Následky nehody v opilosti - Vyhazov! Přišla o největší kšeft | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

2,5promilová Dáda: Následky nehody v opilosti - Vyhazov! Přišla o největší kšeft

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá?
Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? (Profimedia)

Nepříjemnou dohru má středeční bouračka Dády Patrasové (62)! Producenti muzikálu Sněhová královna, ve kterém hraje, hned druhý den po nehodě začali jednat. A královna dětských srdcí v divadle skončila.

V osudné středeční odpoledne, kdy se bouračka stala, jela Dáda odehrát Sněhovou královnu v Divadle Hybernia. Nedojela! Na křižovatce ulic Korunní-Boleslavská, nedaleko svého doma, se čelně srazila s jiným autem. Dechová zkouška prokázala, že řídila opilá. A to se vedení muzikálu, který je určený hlavně dětem, příčí!

Je to vážné

„Vzhledem k závažným okolnostem se producenti muzikálu Sněhová královna uváděného v Divadle Hybernia dohodli, že v nadcházejících představeních tohoto muzikálu nebude paní Patrasová účinkovat. Termíny pokryjí její alternace,“ napsala Aha! za pořadatele Lenka Pixová. Producenty naštvalo nejen to, že byla Patrasová v době bouračky opilá. „Ohrozila představení!“ objasnila Pixová s tím, že muzikál naštěstí odehráli.

Hrozí jí basa

Jak prozradil zdroj z divadla, budoucí spolupráce s Dádou zatím není zcela vyloučena. Možná se ostatně vrátí i do Sněhové královny. Musí se ovšem nejdřív dát do pořádku a začít se léčit.

Ovšem zdá se, že královna dětských srdcí teď bude mít trochu jiné starosti. Vzhledem k dechové zkoušce, která u ní opakovaně prokázala 2,5 promile, má teď opletačky se zákonem. Hrozí jí až tříleté vězení Ona sama však opilost zásadně odmítá.

Členka rodiny

Největším paradoxem je, že Patrasovou, která tvrdí, že alkohol před jízdou nepila, nahradila ve středu v hlavní roli královny de facto členka rodiny Míša Zemánková (37), bývalá partnerka jejího potomka Felixe Slováčka ml. (35), se kterým má syna.

Dáda opět lhala

Po nehodě Dáda televizi Nova tvrdila, že naposledy pila alkohol večer před tím u své dcery, tedy 25. prosince. „Máma s námi byla 24. prosince v 17 hodin, od té doby jsem ji ale neviděla,“ tvrdila včera Aha! její dcera Anička (23). Patrasová tak znovu lhala. Podobně jako loni, kdy tvrdila, že byla s dcerou na Štědrý den. A Anička přitom prohlásila, že se viděly až o den později.

Druhý účastník nehody: Mezinárodně hledaný Ukrajinec!

Druhý řidič, se kterým se Patrasová na Štěpána srazila, je mezinárodně hledaný Ukrajinec! Soud nyní rozhoduje o jeho vydávací vazbě.

„Muž po dopravní nehodě odešel neznámo kam a na základě popisu po něm pátrali policisté, kteří ho zanedlouho vypátrali a převezli zpět na místo události. Prošetřováním policisté zjistili, proč se muž od nehody vzdálil. Na jeho osobu je totiž vydán mezinárodní zatýkací rozkaz. Z tohoto důvodu byl muž zadržen,“ řekl Aha! policejní mluvčí Tomáš Hulan.

„Městské státní zastupitelství v tuto chvíli rozhoduje o jeho vydávací vazbě. Zároveň policisté zjistili, že muž pobývá na území České republiky neoprávněně. Proto s ním bylo vedeno správní řízení ze strany cizinecké policie, kdy v tuto chvíli má vyslovený zákaz pobytu na území členských států Evropské unie. A to na dobu dvou let,“ dodal Hulan.

 Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.