Kam vyrazit na Chomutovsku o posledním víkendu roku 2018 a na Silvestra? Tentokrát hlavně za sportem
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Co se chystá

Chomutovsko - Poslední víkend letošního roku není sice akcemi zrovna nabití, ale kdo nechce sedět doma, určitě si nějakou zábavu najde. Vyrazit můžete hlavně za sportem.

Kam na brusle?

Kdo miluje zimní sporty, může si zajít do Rocknet arény v Chomutově na brusle. Veřejné bruslení je tady 30. prosince dopoledne od 10 do 11 hodin. Poslední letošní rok se v zimní hale uskuteční tradiční akce Silvestr na ledě, která začíná ve 13 hodin.

Na veřejné bruslení můžete vyrazit též na zimní stadion v Klášterci nad Ohří, a to 28. prosince od 16.00 do 17.00 hodin a 30. prosince od 15.30 do 16.30 hodin. Třicátého prosince se od 9.00 do 11.00 hodin koná ještě Bruslení s hokejkou, vyřádit se do hokejové haly mohou přijít v tento čas všichni, kdo si chtějí užít led s hokejkou a pukem.

Zábava v Aquasvětě

Pokud dáváte přednost raději plavání v teple, tak zajděte do chomutovského Aquasvěta. Bazény a tobogány budou v provozu od pátku do neděle od 9.00 do 21.00 hodin. Na Silvestra je provoz o dvě hodiny zkrácený, tedy do 19.00 hodin.

Dětský Silvestr v Klášterci

Silvestra si nemusí užívat jen dospělí. V Klášterci poslední den v roce mohou oslavit též děti. Od 15.00 hodin je pro ně v kulturním domě připravený Dětský Silvestr s Tomášem Bartákem a divadlem Hnedle vedle. Vstupné je 70 korun.

Zimní procházka v zooparku

O víkendu i poslední den v roce můžete zajít třeba též do Podkrušnohorského zooparku. Ten má totiž otevřeno 365 dní v roce. Tak pokud si třeba plánujete během nadcházejících volných dnů příjemnou zimní procházku, rádi vás tady uvidí. Zoopark otevírá své brány v 9.00 hodin a zavírá v 16.00 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru