Nový rok na vlnách Proglasu

Nový rok na vlnách Proglasu
28. prosince 2018 Aktuality z Proglasu Autor: Sabina Hauserová

Zajímavé pořady prvního dne roku 2019.

V 9 hodin na Slavnost Matky Boží Panny Marie přenášíme mši svatou z kostela svatého Augustina v Brně, celebruje P. Josef Novotný.

Od 10.30 naladíte Poselství papeže Františka k 52. Světovému dni míru v podání P. Martina Holíka.

Do prvního Barvínku roku 2019 jsme pro vás připravili výběr toho nejlepšího, co se v něm stalo v uplynulém roce. Pamatujete si například na Slepičí školu? Zavzpomínáme také na Momo a Símu nebo na to, jak mluvit korejsky. V čase od 16. hodiny se na vás těší Bětka a Romča.

Úvodní díl vzdělávacího cyklu, zastavujícího se u témat vycházejících z osmera Kristových blahoslavenství připravil Jan Novotný s P. Liborem Všetulou a P. Pavlem Fatěnou. V následném cyklu se zastaví nad tématy jednotlivých blahoslavenství, jak je zapsali svatý Matouš v Horském kázání a svatý Lukáš v tzv. Řeči na rovině. Pořad s názvem Blahoslavenství z hory i roviny naladíte v 18 hodin. (Samotný seriál budeme vysílat od soboty 19. ledna, vždy od 20.15.)

Baladický pořad s názvem Kdo je sám, vždy kroky slyší, volně navazuje na vánoční koláž Maličkým. Je sestavený z veršů a drobných próz Bohuslava Reynka, Zuzany Novákové, Josefa Heyduka, Václava Prokůpka a dalších autorů. Texty proloží zaznamenané vzpomínky starších lidí na Vánoce jejich dětských let. Poslouchejte ve 21.30.

Darujme.cz

 

Regiony

Regiony

Partneři

Slyš.to
Tv Noe
Katolický týdeník
Partner
Charita ČR
Signály.cz
Česká tisková kancelář
Likvidace lepry
T-Mobile
Rádio Lumen
Víra.cz
PFM Group