Ústřední song filmu Léto s gentlemanem nazpíval Noid s Lounovou

 Celebrity 
27. prosince 2018 22:07 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Text k songu napsala režisérova manželka Jana Adamcová Facebook
Jak producent a představitel hlavní role filmu Léto s gentlemanem Jaromír Hanzlík přiznal, myslel při psaní scénáře především na ženy a na to, že píše film pro ně. A ve stejném duchu vybíral režisér snímku Jiří Adameci interprety ústředního songu.

Romantické komedii tak vévodí píseň Láska se nám může stát, kterou nazpívali Václav Noid Bárta a Olga Lounová.

Oba zpěváky prý píseň uchvátila už na první poslech. „Mám ráda romantické písničky, důležité je, aby ve vás něco vyvolaly, abyste si do nich dosadili svůj příběh, abyste se v nich někde našli. Pokud tato písnička vyvolá v nějaké ženě romantickou emoci, tak je to správně, protože tak to bylo myšleno,“ vysvětlila Olga Lounová.

Song se natáčel ve studiu Pavla a Petra Ormových a text k němu napsala režisérova manželka Jana Adamcová. „Přiznám se, že když jsem slyšel druhou sloku, vyhrkly mi až slzy do očí. Je tam taková jedna nádherná část: záplavou vášně ti obalím ret, nevím, zda odolám… Z toho jsem byl úplně vyřízený,“přiznal Václav Noid Bárta.
 
Vzhledem k obsazení filmu se nabízela i možnost nechat nazpívat titulní píseň Lucii Vondráčkovou, která ve filmu hraje dceru hlavní hrdinky ztvárněné Alenou Antalovou. „Kdyby písničku zpívala Lucka, proti čemuž bych nic neměl, tak by byl problém v tom, že by ta píseň zněla hlasem jedné z postav filmu. A to by bylo špatně. Museli jsme tak volit jinou zpěvačku,“dodal režisér Adamec.

Snímek Léto s gentlemanemse natáčel v létě 2018 ve středočeských Zduchovicích a jejich okolí. Na film se můžete těšit v kinech od 14. února 2019.

Témata: film, komedie, Noid, Lounová
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008