Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Plán na záchranu prostitutky Věry z Výměny manželek: Stačí udělat jednu věc a je volná!

+ Dalších 12 fotografií
ČTENÍ OD 18 LET: Byl to skandál, který Výměna manželek, až na mačkání hada, nepamatuje. Paní Věra se přihlásila do populární reality show a na eXtra.cz jsme pak odhalili, že se živí prodáváním svého těla. Svým klientům se přitom nezdráhá dopřát i praktiky, jež už hraničí se zvráceností. A jelikož se pro mnohé nedůstojnému řemeslu věnuje i tři měsíce po odvysílání kontroverzního dílu, oslovili jsme známou paní Věry, která si myslí, že zachránit ji může jediná věc!

Paní Věra se prodává, aby zaopatřila domácnost. Dělala to před Výměnou manželek a dělá to i po ní. Navzdory tomu, že vykonávání nejstaršího řemesla na ni v září na eXtra.cz prasklo!

Jenže paní Věra potřebuje peníze, a tak jí nezbývá nic jiného, než i nadále poskytovat své tělo k uspokojování klientů. Přitom se netajila, že s partnerem peníze za natáčení Výměny hned rozfofrovali a nic neušetřili. A právě v partnerovi podle sousedky tkví Věřin největší problém!

"Je mi jí neskutečně líto. Podle mě by mohla mít lepší život, kdyby manžela kopla do zadku," řekla eXtra.cz sousedka paní Věry, která si z pochopitelných důvodů nepřála zveřejnit jméno. "Ale všechno má dvě stránky, asi tak," zdůraznila, že pokud je takto žena z populární reality show spokojená, do života by se jí nikdo plést neměl.

Tak uvidíme, jestli si paní Věra vezme radu ženy ze stejného města k srdci. Bude ale jenom na ní, jak si život nakonec uspořádá.

FOTOGALERIE NENÍ VHODNÁ PRO OSOBY MLADŠÍ 18 LET.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy