InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ron Hutchinson: Moje tango – divadelní drama

    sobota 20.4 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Vernisáž výstavy obrazů Jakuba Sajlera

    sobota 20.4 14:00 - Městský úřad – Sloupová síň, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Před koncem roku se v Paměticích bavili stolním tenisem

PAMĚTICE – Už je malou tradicí, že před koncem roku pořádá Sbor dobrovolných hasičů Pamětice turnaj rekreačních hráčů ve stolním tenise. Ani letošek nebyl výjimkou a v malebné hospůdce se sešlo dvanáct stolních tenistů, aby přátelsky poměřili síly a zužitkovali nasbírané zkušenosti od minulého ročníku. Tucet účastníků byl rozdělen do dvou skupin, kde se hrálo systémem každý s každým. Po základní části následoval klasický vyřazovací pavouk. Po napínavých semifinálových zápasech bylo jasné, že si o první místo zahrají Petr Šuhaj a Martin Poklop. Z vítězství se nakonec radoval první jmenovaný. Srdce diváků si však dobyl jiný hráč. Jaroslav Motejzík se pár dnů před turnajem zranil, ale překážkou v účasti mu nebyla ani sádra na pravé ruce. Raketu přehodil do levé a potrápil nejednoho soupeře. Jeho rychlá a přesná levačka mu nakonec přinesla nepopulární bramborovou medaili, když v boji o třetí příčku těsně podlehl Janu Volfovi. Po turnaji ve dvouhře následovalo losování dvojic a hráči se dál bavili stolním tenisem při čtyřhrách. Na celý turnaj dohlížel a zodpovědně zapisoval výsledky hráč Oseku A Václav Peterka, který na druhý svátek vánoční ovládl turnaj registrovaných hráčů v Heřmani.

Konečné pořadí:

1. Petr Šuhaj
2. Martin Poklop
3. Jan Volf
4. Jaroslav Motejzík
5. Václav Žák
6. Jaroslav Douša
7. Jakub Volf
8. Radek Těhle

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace