InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milevsko vyrukovalo do charitativního utkání s mistrem světa v sestavě a udrželo první nulu sezony

MILEVSKO – Tři mistrovské zápasy nahuštěného programu krajské ligy sehráli hokejisté Milevska během vánočních svátků. Po výhře v prodloužení nad Jindřichovým Hradcem (5:4 po prodl., 22. prosince) a výbuchu v Humpolci (2:6, 29. prosince) vyzvali na domácím ledě v neděli 30. prosince předposlední Telč. Charitativní utkání bylo věnováno milevskému Danielu K., který byl těžce zraněn během vojenské mise v Afghánistánu a aktuálně se léčí ve Vojenské nemocnici v Praze. Právě jemu bude věnován veškerý výtěžek ze vstupného. Zápasu 17. kola, do něhož nastoupil za domácí barvy i mistr světa z roku 2010 Petr Gřegořek, který už v Milevsku nějaký čas žije a aktuálně má vyřízeno sezonní hostování z Liberce, kde v roce 2015 ukončil svou profesionální kariéru, přihlíželo kolem osmi stovek lidí. Někteří si koupili i několik lístků naráz, aby pomohli známému Milevšťákovi, co to jen jde.

Domácí byli střelecky i herně proti předposlednímu celku tabulky aktivnější, měli plno šancí, ale mnohdy si vylámali zuby na vynikajícím gólmanovi Telče Davidu Vackovi, který působí i ve druholigových Moravských Budějovicích. Kouzlo hostujícího brankáře odčaroval až vteřinu před polovinou utkání střelou z otočky do vzdálenější šibenice Hamerle – 1:0. Pojistku pak přidal v 52. minutě Müller a svěřenci kouče Švece zodpovědným výkonem dokráčeli k očekávanému vítězství. V čele se zkušenými borci Gřegořkem a Štychem, kteří dodávali svému týmu klid, a podpořeni spolehlivým Pancem v bráně, navíc udrželi poprvé v aktuální sezoně čisté konto.

HC Milevsko 2010 – SK Telč 2:0 (0:0, 1:0, 1:0). Branky: 30. Hamerle (Štych), 52. Müller (Kořánek).

Sestava Milevska: Panec – Štych, Pletka, Gřegořek, Tampier, A. Hájek, Votruba – Bílek, Müller, Fořt, Seidl, Šimák, Kořánek, Radosta, Suchan, Hamerle, Petřík.

Další zajímavosti přineseme ve středečních novinách. Své postřehy nabídne trenér vítězů Emil Švec a chybět nemůže ani rozhovor s Petrem Gřegořkem. Jak mu vyhovovala spolupráce s o generaci mladším parťákem v obranné dvojici, juniorem Janem Tampierem? Čtěte Milevské noviny!

Diskuse k článku - 13 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
  • ... 

    Reagovat

     

    Také nechápu ty nenávistné komentáře. To už jsou vyloženě mindráky řešit takové věci. Navíc pokud si tohle rodina nepřála, mít tyhle oficiality, tak nemáte vůbec co psát. Já také nesouhlasím se současnými kroky milevského vedení, ani s trenérským štábem, který nemá hře absolutně co dát. U nás je to spíše o tom co vymyslí hráči, ne trenér. Hokej nyní prochází krizí. Kluci to měli včera těžké, byli pod velkým tlakem. V sobotu hráli, zatímco Telč odpočívala po odloženém utkání. Jejich brankář chytal naprosto skvěle, jinak by ten rozdíl byl daleko větší. Ten Vacek opravdu snad nejlepší brankář, co jsem letos v kraji viděl a Telč se mi líbila, co se týče bruslivosti, pro ně bohužel doplatili na naprosto žalostnou koncovku. Ale už docela chápu proč vyhráli ve Strakonicích. Jo od nás to nebyl ideální výkon, ale vzhledem k tomu, kolikrát jsme doma ztratili vedení, bylo potřeba to takhle dohrát. Co byste psali, kdyby hráli na krásu a skončilo to prohrou? To by bylo zase řeší.. naopak takhle to podle mého musíme hrát. Gřegořek obrovské oživení, tady se není o čem bavit. Tampiér vedle něho hodně poroste...

    Vloženo 31.12.2018 10:14:07

  • Pepan 

    Reagovat

     

    Taková osobnost v podobě Petra Gřegořka v Milevsku dlouho chyběla.Je zajímavé že hned v jeho prvním zápase za nás udržíme nulu snad po x-letech co jsme v KP. Je to dobře myslím si že bude i dobrým učitelem pro kluky a možná pro ně bude mít víc zkušených rad než současný trenér.

    Vloženo 31.12.2018 09:19:41

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Ani ve druhé lize jsme jí tenkrát dlouho neudrželi.. takže už to bude přes pět let určitě, co jsme ji neudrželi..

      Vloženo 31.12.2018 09:23:50

  • dave 

    Reagovat

     

    Taky sem tam byl a super.

    Vloženo 31.12.2018 08:14:32

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Včera jsem šel na hokej pouze z důvodů té akce pro zraněného vojáka. Chodil jsem na hokej pravidelně, ale na tuhle soutěž už ne. Byla to celkem holomajzna, ale kluci se celkem snažili, to se nedá popít. Pan Gregořek bude doufám posila i po stránce stmelení týmu před (doufám) PO. Jinak 1000 diváků - super.

    Vloženo 31.12.2018 07:23:22

  • Martin 

    Reagovat

     

    Díky klukům, že to vymysleli a na stadionu byla zas jednou atmosféra. Chápu že se výtěžek musí teprv spočítat, když se mohlo přispívat až do konce zápasu a je dobře, že se lidi v Milevsku dali dohromady pro dobrou věc. Nenechte se otrávit, sport se hraje aby měli fanoušci o čem kecat u piva.

    Vloženo 31.12.2018 07:21:20

« Novější příspěvky 1 2  | Starší příspěvky »
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace