Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Krásnou Andreu (27) brutálně znásilnil cizinec: Málem mě ubil k smrti, dělala jsem mrtvou, říká

Autor: chal - 
31. prosince 2018
05:15

Američanku Andreu (27) pár dní před Vánoci ve španělském Madridu znásilnil neznámý útočník. Mladá studentka přežila brutální útok, kdy ji cizí muž mlátil pěstmi do obličeje, jen díky lsti. Předstírala, že je mrtvá. Když otevřela oči, byl agresor pryč. Andrea chce vést osvětovou kampaň a založila sbírku na podporu obětí sexuálního násilí.

Studentka Andrea Sicignano žije už šest měsíců v hlavním městě Španělska Madridu. Několik dní před Vánoci ale v metropoli zažila nejhorší zážitek svého života. Na autobusové zastávce ji totiž brutálně napadl neznámý muž. Útočník dívku nejdřív mlátil pěstmi do obličeje, a když přestala vzdorovat, znásilnil ji. Andrea se rozhodla událost medializovat pomocí Facebooku. Statečná studentka navíc založila sbírku na podporu obětem sexuálního násilí.

K neštěstí by nejspíš nedošlo, kdyby si Andrea nespletla autobus. Cestou z baru totiž nastoupila do špatného a ten ji samozřejmě odvezl jinam, než chtěla. „Vystoupila jsem na konečné, neznala jsem to tam,“ popisuje studentka dění osudné noci. Andrea byla podle svých slov opilá a rozrušená. Sedla si tedy na lavičku na zastávce, aby se rozhodla, co dál.

V tu chvíli k ní přistoupil muž, který prý na místo přijel stejným autobusem. Cizinec se ji prý snažil uklidnit a řekl, že jí pomůže dostat se domů. „Nepamatuju si, co přesně se pak stalo, ale uvědomila jsem si, že bych mohla být v nebezpečí, a tak jsem se pokusila odejít,“ píše Andrea. V tu chvíli ale začal horor, na který studentka do konce života nezapomene.

„Začal se chovat agresivně, a když jsem se bránila, začal mě mlátit. Křičela jsem a bojovala silou, jakou jsem jen dokázala vyvinout,“ popisuje mladá Američanka. Andrea se pokusila vytáhnout telefon, ale útočník ho měl už u sebe. „Mám tvůj mobil, nikomu nezavoláš,“ řekl španělsky. Pak začal Andreu mlátit pěstí do obličeje.

Brutálnímu útoku se krásná Newyorčanka nedokázala bránit dlouho. Po chvíli měla obličej celý od krve a bála se, že ji agresor ubije k smrti. Přestala tedy vzdorovat, zavřela oči a předstírala, že je mrtvá. „Znásilnil mě,“ popisuje studentka v šokující výpovědi. Andrea prý netuší, jak dlouho hrůzný zážitek trval, její taktika ale účinkovala. Když se zraněná žena odhodlala oči znovu otevřít, byl útočník pryč.

„Zvedla jsem se a bosá utíkala po silnici. Křičela jsem o pomoc. Minulo mě několik aut, než konečně jedno zastavilo,“ vzpomíná Andrea, „asi nikdy tomu člověku nebudu moct poděkovat osobně, ale jsem mu moc vděčná. Zavolal sanitku a snažil se mě uklidnit.“

Lékaři v nemocnici Andreu podrobili sérii vyšetření, která ukázala, že má zlomený nos na čtyřech místech. Vážnější zranění než frakturu nosu a podlitiny po obličeji naštěstí neutrpěla. Fotografie nateklého obličeje spolu s popisem děsivé události studentka zveřejnila 19. prosince.

V reakci na traumatizující zážitek se Andrea rozhodla založit sbírku na serveru GoFundMe. Její výtěžek má být z malé části použitý na léčbu Andrey, většina ale půjde na pomoc dalším obětem sexuálního násilí.

„Ženy nejsou objekty. Nejsme tu, abychom byly použity a zahozeny. Nemůžeme žít ve strachu, nesmíme nechat zlo zvítězit,“ říká odvážná Američanka.  Španělská policie muže podezřelého ze znásilnění zatkla tři dny po incidentu.

mak ( 31. prosince 2018 18:03 )

Nepíšou, že to byl bílej Španěl. Jak si můžeš být jistá, že to nebyl černej Španěl??? Tvoje logika je úchvátná. Každej Maur ve Španělsku mluví španělky, zlášť když se tam narodil/vyrůstal.

mak ( 31. prosince 2018 18:01 )

Tak ono je tam dost španělsky hovořících Maurů se španělským občanstvím. To nic nemění na tom, že jsou to Mauři. Bělochovi, když se v Jaru narodí dítě, tak pokud se nezamíchá, nebude černoch ani v 10. generaci. Kapišto?

amadina ( 31. prosince 2018 17:27 )

Další z důvodů, proč nesnáším flanďáky.

hspetr ( 31. prosince 2018 16:58 )

[[--_-Najdětee nahé ženy ve vašem městě zde : tress.is/zeny

cznb ( 31. prosince 2018 16:28 )

Obávám se, že to stejně nepochopí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání