Panáček v reality show

Silvestrovská ANKETA: Stříbrní finalisté SuperStar a ostatních talentových soutěží

31. Prosinec 2018 | napsal(a): | reality show: reality show obecně

Stříbrní finalisté SuperStar a ostatních talentových soutěží

Rok se s rokem sešel a je tu opět Silvestr, což neznamená jen šampaňské, chlebíčky a zábavné pořady na všech televizních kanálech, ale i tradiční anketa na Panáčkovi. Ta letos volně navazuje na anketu, ve které se před dvěma lety utkali všichni vítězové talentových soutěží, tentokát se však utkají ti, kterým vítězství těsně uniklo. První tři kategorie zůstaly nezměněné, tedy SuperStar, ostatní zpěvácké soutěže a Talent, přibyla k nim čtvrtá kategorie a to Tvoje tvář má známý hlas, která se oddělila z prostřední kategorie. Stejně jako před dvěma lety má tato anketa dvě kola, z toho prvního vzejde finálová dvánáctka (tři finalisté z každé kategorie) a z toho druhého, které proběhne příští týden, absolutní vítěz. Hlasujte a vyberte toho nejlepšího „stříbrňáka“.

1. kategorie: Stříbrní finalisté SuperStar

Z „královny všech talentových soutěží“ vyšlo dohormady jedenáct stříbrných finalistů, šest dívek a pět kluků:

Šárka Vaňková (ČHS1), Martina Šindlerová (SHS1), Petr Bende (ČHS2), Mária Bundová (SHS2), David Spilka (ČHS3), Dominika Mirgová (SHS3), Miro Šmajda (ČSS1), Gabriela Gunčíková (ČSS2), Štefan Pčelár (ČSS3), Štěpán Urban (ČSS4) a Eliška Rusková (ČSS5)



2. kategorie: Stříbrní finalisté ostatních zpěváckých soutěží

Ve smíšené kategorii složené z X Factoru, Hlasu a dvou muzikálových soutěží (Elán je Elán, Robin Hood – Cesta ke slávě) se nachází osm stříbrných finalistů, čtyři holky, tři kluci a jedno smíšené duo:

Soňa Jányová, Martin Filák (oba EjE), Ondřej Ruml (XF CZ), David Weingärtner, Míša Tomešová (oba RH-CkS), Anna Veselovská (Hlas 1), Ricco & Claudia (XF CZ&SK) a Vendula Příhodová (Hlas 2)



3. kategorie: Stříbrní finalisté Talentu

V jediné kategorii, ve které nesoutěží jen zpěváci, se sešlo devět, respektive osm (jelikož Alena Smolíková skončila druhá hned dvakrát, jen pokaždé s jiným psem) stříbrných finalistů:

Martinka Bobáňová (SMT), Richard Nedvěd (ČSMT1), Alena Smolíková & Keysi (Talentmania), strýc a synovec Jo-Joo (ČSMT2), Alex Dowis (ČSMT3), Alena Smolíková & Jerry (ČSMT4), Big Names (ČSMT5), Martin Vetrák (ČSMT6) a Boki (ČSMT7)



4. kategorie: Stříbrní finalisté Tváře

V nové kategorii, ve které se mladé talenty setkávají s takovou ostřílenou harcovnicí, jakou je Ivana Chýlková, se nachází devět stříbrných finalistů:

Barbora Švidraňová (TTZP1), Ivana Chýlková (TTMZH1), Martin Harich (TTZP2), David Gránský (TTMZH2), Tomáš Palonder (TTZP3), Milan Peroutka (TTMZH3), Jitka Boho (TTMZH4), Mária Bartalos (TTZP4) a Eva Burešová (TTMZH5)



Pro své favority ve všech čtyřech kategoriích hlasujte až do neděle 6. ledna do půlnoci. v pondělí 7. ledna bude vyhlášená finálová dvanáctka, ze které o týden později vzejde absolutní vítěz. Proto neváhejte a HLASUJTE!!!

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

reality show obecně

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
counteract hair loss
Reagovat

Generally getting your property iced would be an unhealthy thing, but it’s obviously not the case.
I’d have giggled and probably shook water right back at him!
Had been the end of my penny spots. http://iola-k.com/2018/betting/the-workings-of-the-typical-internet-casino-singapore-explored/

3
Inbezka
Reagovat

Děkuji za ankety. Zahlasovala jsem si a zavzpomínala. Některé soutěže jsem neviděla, ale některé mám v docela živé paměti. Například slovenskou Superstar, kde se mi líbila Martina Šindlerová. A myslím, že v té řadě byl jako soutěžící i Miro Jaroš, kterého porota moc v oblibě neměla a skončil šestý. Nedávno mi o něm vyprávěla jedna mladá maminka s velkým nadšením. Natočil spoustu klipů pro děti a s dětmi. A její zlobivé dětičky při nich ani nedutají, poslouchají a tancují! Kdo by to do Mira řekl!:-)

4
Petr
Reagovat

Voice teda moderuji Tereza K + SK moderator, krome Pyca nevim kdo je schopen

5
tomasSk
Reagovat

@Petr:
Pyco to asi nebude, už skôr sa vyjadril, že má zdravotné problémy a chce aj oddychovať. Na jeseň 2019 bude moderovať Tvoju tvár…takže to vyzerá na iné meno. I keď na Slovensku ma fakt nikto nenápadne. Mimochodom prečo sa nedá komentovať pod článkom ktorý súvisí s Voice?

6
samanka
Reagovat

Miro bol v prvej SS šiesty, oplakala som vypadnutie , ale teším sa, že sa napriek kritike od Haberu nevzdal , pracoval na sebe a dnes má úspešné single, čo sa hrávajú v rádiách a úspešné piesne pre deti, ktoré majú miliónové zhliadnutia. A je aj veľmi ľudský k deťom, mala som ho možnosť zažiť na koncertoch, ako pekne sa s nimi rozprával aj sa fotil s nimi aj so mnou.

Přidat komentář