Özil je spojovaný s Old Trafford. Proč dá ale Rudým ďáblům košem?

Arsenal se zmítá v krizi a fanoušci stále častěji volají po konci trenéra Arsena Wengera. Jak z této krize ven? Způsoby a názory se liší, ale jisté je, že budoucnost největší hvězdy současného kádru je spojena se setrváním francouzského stratéga. Ten však zůstane na Emirates, jen když ho vedení podpoří a dá mu ještě další šanci. Bylo jich dost, ale Mesut Özil se domnívá, že bez Wengera to nepůjde.

Özil je spojovaný s Old Trafford. Proč dá ale Rudým ďáblům košem?

Özil před několika dny přiznal, že se mu z Emirates nechce. Vidí prý v týmu potenciál, který zatím nebyl naplněn. Tyto fráze se již objevují ale několik let a všichni kolem londýnského klubu lační po trofejích, kterých se jim stále nedostává.

Za rohem číhají vlci, kteří mají spadeno na některé opory současného kádru. Alexis Sánchez je spojován s řadou klubů a nejinak je tomu s bývalou akvizicí Realu Madrid. Na Ostrovech píší tamní listy o tom, že Rudí ďáblové koketují z myšlenkou přetažení. Nebylo by v historii poprvé, ale José Mourinho zřejmě v tomto případě ostrouhá.

Manchester United plánuje v létě rozhazovat opět miliony a investovat do nových tváří. Tradiční ostrovní klub chce navázat na svou bohatou minulost a domnívá se, že by mohl být Özil přínosem. Vše bude ale zřejmě záležet na setrvání Wengera na Emirates, protože německý legionář stojí za ním. Svou roli by mohl sehrát fakt, že Arsenal si zřejmě v příští sezóně po dlouhé době nezahraje Ligu mistrů. Mrak stahující se nad Emirates tak přináší bouři a její konec je v nedohlednu.