Veselý v Indii úspěšně odstartoval sezonu, s outsiderem měl potíže

1. 1. 2019, 14:41
Aktuality 2
ATP PUNE - Jiří Veselý vstoupil do nového roku v indickém Pune vydřenou výhrou nad třiadvacetiletým Antoniem Hoangem, jenž po úspěchu v kvalifikaci debutoval na okruhu ATP. Ve druhém kole český tenista vyzve dalšího Francouze - pátého nasazeného Benoita Pairea.
Jiří Veselý

Jiří Veselý zahajoval sezonu v indickém Pune i loni a tehdy nečekaně prohrál se Španělem Ojedou. Proti kvalifikantovi začínal také letos, tentokrát však roli favorita potvrdil, i když s problémy. 

Pětadvacetiletý Čech si po více než dvou a čtvrt hodinách hry poradil se 149. hráčem světa Antoniem Hoangem. O dva roky mladšího Francouze, který hrál hlavní soutěž na okruhu ATP poprvé v kariéře, porazil 4-6 6-4 6-4, když během zápasu přišel dvakrát o své podání.

O první čtvrtfinále od loňského června, si 89. tenista světového žebříčku Veselý zahraje proti Benoitu Pairemu (h2h 0-1). Pátý nasazený Francouz, který v Indii obhajuje loňské semifinále, si dnes poradil s lucky loserem Thiagem Monteirou z Brazílie.

Nasazenou jedničkou v Pune je loňský finalista Kevin Anderson z Jihoafrické republiky, titul obhajuje Francouz Gilles Simon.

Podrobnosti připravujeme.

• ATP 250 PUNE •
Indie, tv. povrch, 589.680 dolarů
úterní výsledky (01. 01. 2019)
• Dvouhra - 1. kolo •
Veselý (ČR) - Hoang (Fr.) 4-6 6-4 6-4
Paire (5-Fr.) - Monteiro (Braz.) 7-6(5) 6-3
Bolelli (It.) - Istomin (Uzb.) 6-4 6-4
Karlovič (Chorv.) - Auger-Aliassime (Kan.) 6-4 7-5
Ivaška (Běl.) - Hurkacz (Pol.) 6-7(9) 6-2 6-3
Djere (Srb.) - Kadhe (Indie) 7-5 7-6(6)
Ramanathan (Indie) - Granollers (Šp.) 4-6 6-4 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
r176
Koukal jsem na druhý i třetí set. Kde je ten talent který uměl dát ránu jak z děla?? To je hrůza co Jirka poslední roky předvádí :-(
Reagovat
PetaM
On uměl dát ránu jako z děla? :D :D A to v tomto životě? :D Jako na servisu jo, ale jinak? :O
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist